picture

picture

Followers

Friday, December 31, 2010

Safee Sali ♥♥♥

korang rase seswai tak name aku , letak name
ADIBAH SAFEE SALI , peh memang minat gila la dkt dia
lagi 1 dengan khairul fahmi , tapi di sebabkan fahmi dah ad gf
aku x jadi amik dia !! hahaha.. safee sali pn ape kurg hebat..
caya lah safee sali






new year ♥♥

baru je balik dari genting , memang letih gila
walaupn bukan aku yang bawak , tapi mmg syok laa
gambar kteowg g genting , nanti aku upload kan k..
yang g aku , muhh hadi, elena , nora , sham and kak faezah 1 family
SELAMAT TAHUN BARU SEMUA !!
AZAM PUN DAH BARU..

♥♥

Monday, December 13, 2010

my aby nyanyi

video

ok nie mase kitaorang karoake , dekat mne ??
of coz la kat uma MUHD HADY..
nanti kalau korang da tgk , jgn lpe coment tau..
i like u voice la yunk..

Saturday, December 11, 2010

nak hp baru


aku nak hp baru , muhd hady belikan la
syg nak e72 , lawa gila..
x pun abg beli kan yang lagi 1 nie..

seruis memang lawa , mcm best je.
bila lagi nak bagi syg hadiah mhl2 cm ne..
c3 nie pn x la mahal sgt kan.

baby baru (PINKY)

ok nie la baby baru aku , baru beli ari tuh
memang nak update pic nie , tp ari tuh
kan bz sbb nak bertunang. aku beli sblm
bertunang , baby pinky nie aku beli
pada 14.11.2010.. gambar dia mmg lawa
ingatkan nk beli sony , tp bila compare
sony dgn panasonic nie , dia pnye gmbr
memang cantik , sony dlm kamera lawa
tp bila dekat computer x berapa. nie
orang yg jual kamera nie cakap , bkn aku..

Monday, December 6, 2010

Edit By Kamal Akid

ok ! sebenar nye bukan nak promote
pic nie lagi , tapi pic nie telah di
edit by KAMAL AKID.
ape lagi jom la tengok


walau macam mane pun muhd hady
aku tetap cintakan dia , sebab dia lah
laki idaman aku n perfect buat aku.

i♥u

Sunday, December 5, 2010

round the road

AZTEL

ok aztel tuh nme company tempat aku bekerja , aztel tuh maksud dia aziz telekom
so aku bekerja dengan kebanyakkan orang2 telekom. then kul 10 lebih tadi aku kuar
dengan bos aku pergi hantar document yang perlu di sign , tempat tuh dekat bangsar
aku memang pernah pergi sana , tapi x pernah la masuk dekat area2 dalam bangsar tuh
nak tahu x ape yang aku nampak , RUMAH 2 TINGKAT 'N' 3 TINGKAT. memang
lawa gila , hati pun teringin2 nak beli. tapi confirm mahal ya amat mane la aku mampu beli
juz hanya mampu melihat sahaja lah , lepas pergi bangsa pergi k.l sentral , korang msti tw
ape tuh kl sentral. aku memang tw tapi x pernah lagi masuk tempat macam tuh. 1st gak
tuh pergi sana , aku nie orang malaysia ke ape x pernah pergi tempat mcm tuh. bukan ape
sebab aku selalu pergi balik kampung or jalan2 mane naik kereta je , tempat dia lebih kurang
macam KLIA. yeke macam KLIA , hahhaaha.. so kerja aztel nie memang best sebab boleh
outstation dengan bos..

Wednesday, December 1, 2010

2 email

  • dieybaadiba@yahoo.com
  • dieyba_baby@yahoo.com

    di sebab kan nak buat chat , terpakse bt email baru
    tapi email lama tetap guna k..

Tuesday, November 30, 2010

lulu death

korang mesti tertanya kan .. kan...
sape lulu tuh ! dia seekor harmster , nme dia lulu
muhd hady bg adiah tuk anninersary , tapi da mati..
mybe saya nie kurang bg phatian kot , asik bg phatian kat
muhd hady la tu yang dia jeles then sampai lupa bg mkn kat dia
sedih nye harmster kesayangan mati , ari tuh pun dah beli gak
tapi mati jugak , tah2 saya nie x boleh bela binatang kot..
ape2 pun sayang sangat harmster tuh , coz muhd hady yang bagi..
sory lulu , bkn aku x syg kau..
tapi kau kuat mkn sangat lah , kejap je letak mkn da abs..
aku tetap miss kat kau ..

my big love movie





Sunday, November 28, 2010

ngankung the MOVIE


best la cite nie , nak cakap seram tu x ada la..
tapi banyak tergelak n terkejut..
cerita nie mmg bagi pengajaran la , spe yang
selalu men no ekor tuh ! phm2 la..
n klw kita nak memburu , buru di badan nye ,
jangan di ekor nye , huhuhu..
aku bagi 5 bintang tau , thanks muhd hady teman syg..
kita tengok dekat wangsa walk , amik kerusi caple lagi
kerusi caple dia memang puas ati , len kali blh tgk lagi..

Sunday, November 21, 2010

makna di sebalik nie




Declare : 23 June 2010
Engaged : 20 Nov 2010
Marry : belum pasti lagi la..

selamat bertunang NOORADIBAH & MUHD HADI..

location : my sweet home
date : 20th november 2010
time : after zuhur ...




















dia pun nak jadi fotografa gak