picture

picture

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Followers

0
Komen

Berhati2 ey takut terkena | just share

 aku tengah search2 rumah , jumpa satu blog ni
korang boleh bukak link ni 
dia sipi2 nak kena tipu, nasib baik dia bijak, 
kalau kena dekat kita mcm mna la kan, dah la kita 
sangat memerlukan rumah, mintak2 MAK CIK ni insaf 


mungkin dia ni carik orang yang betul2 terdesak mcm kita
aku dah lah tengah carik rumah, nasib baik rajin menGOOGLE

♥SUKA !! KALAU SUKA COMENT♥

1
Komen

Bawak Aniq Pergi Aquaria

Bawak Aniq pergi aquaria klcc
masuk RM 30 + budak2 3 tahun ke bawah rase nye tak payah bayar
mula2 masuk dah ada pertunjukan ikan pirana
makan amboi gelojoh ! haha
gigi dia, tak boleh tahan !! haha

kalau nak pergi aquaria ni baik tak bawak stroller
sangat2 la ramai orang, better baik yang kedong baby tu
sebab aku pergi ni pn hari cuti, makne nye x ramai orang
tapi puas hati lah masuk dalam ni, dulu penah g
tapi ni bawak suami dgn anak pulak, aniq eksited koo

suka dia tengok jerung tgk turtle
lepas ni bawak dia g mandi2 pulak :)


♥SUKA !! KALAU SUKA COMENT♥

1
Komen

Diba ada Jual HandBag

 Stock sume terhad ey !
code : A1
Beg besar channel (RM45)
tidak termasuk postage ey

 Code : A2
Clucth Channel (RM45)

 Code : A3
BEG CHANNEL (RM45)

 CODE : A4
CLUTCH CHANNEL MERAH
RM 45

 CODE : A5
CLUTCH LIPS 
RM 35

 CODE :A6
CLUCTH MULBERY 
RM 35

 CODE : A7
YSL 
RM 45


 CODE : A8
CLUTCH MULBERY 
RM 35

 CODE : A8
YSL
RM 45

*SEMUA HARGA DALAM NI TIDAK TERMASUK POSTAGE EY
 * KALAU BERMINAT SILA WASSAP 017 - 2958096

*KALAU BOLEH SERTAKAN DENGAN CODE EY KALAU NK ORDER.
TQ :)



♥SUKA !! KALAU SUKA COMENT♥

2
Komen

Kembar Shah Rukh Khan

 Korang mesti rasa dia SRK kan
diba pn rasa ! tapi dia bukan SRK, ni kembar dia
tak caya korang boleh tengok ni


sebijik weyy !! aku pun ingat kan SRK tadi. tapi 
cuma hidung dia mancung, hehe


♥SUKA !! KALAU SUKA COMENT♥

0
Komen

Merdeka Di Port dikson & Melaka | sangat enjoy bersama orang tersayang

 Selamat Hari Merdeka !!!
tak pe2 nak wish juga walaupan dah terlebih tarikh
ada aku kesah !! hehe sempena merdeka diba lepak PD je
dengan family and my bff !! my bff ni x sangka ok dorg 
pun ada dekat PD, so tiap2 tahun kami msti sambt bersama2 :)

ok ni hotel yang aku duduk, dekat tanjung biru
hotel dia sangat lah ok ! harga rm300
swiming pool pn ok, cuma kecik skit la. tp dekat dengan pantai
sangat2 best, kami duduk 2 ari 1 malam
sebab ahd ptg dah g melaka la pulak


 bilik master, bilik ni diba duduk dengan suami
sangat besar bilik ni, bagi kteorang ok la
2 bilik 1 bilik air ! hotel bersih and sejuk
cuma aircond bilik je problem !!
tapi service lambat , bila mintak itu ini sangat lah lambat
lansung tak bagi barang yang kami nak, sorry ey tanjung

 abaikan service dorg, kami nak duk sini pn sebab nak bawak 
anak aku g mandi manda , so mood kena happy la kan
aniq mmg lah tersangat suka bila nampak pool
siap x bagi kita pegang, and tak nak pakai pelampung
tapi mandi laut cepat sejuk !! haha aniq2

 ni lah pool dia, kecik kan
tapi bahagian yang dalam, mmg dalam gila
sampaikan aku pun x cecah nak g mandi sana

 lepas je mandi2, lepas maghrib siap2 nak g makan
kami makan dekat pasir panjang, makan ikan bakar dia
ketam black paper dia mmg tip top nok ! sedap
memang makan dia sume sedap. sume nye yang aku makan 
jumlah rm140 ++ termasuk air, aku rasa dah ok da

last2 jumpa bff aku ni
tak RANCANG pun, tapi kalau tiap2 tahun mesti kami 
akan sambut sama2, x kira la merdeka or new year
love u bff :)

korang jangan bosan pulak baca blog aku ey
biasa la jarang update kan, update bila ada mse je
aku akan cuba buat satu hari satu entry okkk ! hehe

♥SUKA !! KALAU SUKA COMENT♥

0
Komen

Bufday Bff bulan Ogos | Kita baru nak update tauuu..

 Happy bufday my mok !!
alahai baru sempat nk update kot, sangat la bza
keje yang melambak !! bufday mmbe ni 25hb ogos
so terpaksa sambut dalam 29hb mcm tu, sebab time ni baru sume ada
kek dia sangat lah sedap ok ! harga pn blh tahan n CANTIK.

 all my bff !! alhamdulilah sume ada
makan dekat pelangi , dekat je ngn uma kteowg 
suprise dia sangat ok ! dia x tahu pn nk sambut.
tapi x ada la mcm terkejut sangat kan AZIE !! haha

 ni la budak bufday girl tu !! dia suka red velvet
so aku order ngn kawan red velvet je
corak aku pilih sendriri, aku just carik je corak at internet
then bagi dia ! dia kta boleh buat. Orang puji corak tu cantik ok
HAPPY BUFDAY YUNK !!

 last pic ! pic dengan incik suami kita
dia kena ada !! alwys my husbank , love u all

♥SUKA !! KALAU SUKA COMENT♥

2
Komen

Raya Wif Hajoons !!

Salam korang, baru kesempatan nak update blog ni !!
terbz sangat lahai, raya dah abis diba ttp nak update
so kita tengok gambar jela ey ! diba akan cerita mana rasa nak cerita je
hahahahahaa. raya wif dak2 ofice


 ain wif farah !
pantang nampk kamera ok

 diba wif farah ! 
comel takk ??

 kek raya ! sangat sedap red velvet
corak pun puas hati ok :)

 makanan yang di hidang
gambar kambing x sempat nak amik
kambing sangat ;ah sedapp ! daebakk

 ni lah budak2 hajoon !
campur2 ada account ada admin finance


 wif dak hajoon pandan indah
kak mas and kak sue, 




 wif bos puan sharina
hihi ! senyum 


 dengan bos tersayang kata kan
sporting habis la ni kan :P



gambar dengan props mesti kena ada

sangat2 la tersorry sebab baru sempat nak update
ada banyak lagi cerita, tunggu besok2 nye pulak k
haha ! jangan bosan jenguk blog diba tauuu !!!

♥SUKA !! KALAU SUKA COMENT♥

 
.img {filter:alpha(opacity=100); -webkit-transition-duration:.5s; -moz-opacity:1.00; opacity:1.00;} img:hover {filter: alpha(opacity=100); opacity:1.00;} .img:hover {filter:alpha(opacity=60); -moz-opacity:0.6; opacity:0.6;}