picture

picture

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Followers

2
Komen

Diba nak bagi voucher ZALORA ! sape nak.

Haritu diba ada beli tab 4, so diba nak bagi voucher ZALORA
bernilai RM50, so diba ada benda nak suruh korang buat

korang like pages diba
orang yang ke 50 diba akan bagi voucher itu

so ! tunggu ape lagi, jom like pages diba ok

suport me !! hehe




♥SUKA !! KALAU SUKA COMENT♥

4
Komen

"fesyen terkini"

ape yang kita tahu pasal fesyen
of coz kita up to date kan kalau ada ape - ape
fesyen yang cantik

salah satu contih yang ini

sangat cantik kan warna dia, putih n pink pekat
jaket yang sangat elegant, 
coklat memang warna kesukaan kita kan
diba pun suka kan warna coklat, 
boleh masuk dengan mana - mana 
warna baju, fuhh sangat - sangat cantik kan

bagi yang berHIJAB, 
jangan ingat kita tak boleh berFESYEN
banyak pakaian yang boleh di peragakan.
seperti ini :-


see cantik kan, sangat sesuai ape yang dipakai
kita boleh je pakai kasut tinggi, kasut sarung
ikut minat masing - masing. so ! jom kita ikut fesyen terkini
pasti ada yang akan kita minati kan, kan :)

ini lah dia "fesyen terkini"
semua nak cantik kan, semua nak fesyen up to date kan
so ape tunggu lagi, kita jadikan fesyen terkini
sebagai kecantikkan dalam diri kita ok :)





♥SUKA !! KALAU SUKA COMENT♥

0
Komen

Makan Dip & Dip | JOM BELI BARANG MURAH :)

 siapa yang dah makan dip n dip
sedap kan, tapi mahal
mahal pun mahal la kan, janji sodap :)
first time diba g makan dip n dip nie, dekat bangsar
anak diba main suka lagi coklat tu, memang terbaik la

so siapa yang tak pergi lagi tu, pergi la terjah ey
dia banyak cawangan, ada dekat bangsar, damasara kan.. kan

ni lagi satu diba nak bagi tahu
diba ada buat jualan murah tau, tau
meh jengok meh :)

NAMA LIST BARANG :~

1. WONDERPATCH KAKI & PERUT
2. HIGH BEAM & HIGH BEAM 3 IN 1
3. RASYAN (PEMUTIH GIGI)
4. VIVA EYEBROW
5. EGG MASK
6. KINOKI DETOX PATCH
7. OBUSE EYESHADOW
8. OBUSE EYE BROW
9. VARIABLE Y
10. KISS PROFF MN
11. MN LONG LASTING LIP GLOSS
12. MN EYE BROW
13. NAKED 5 MASKARA
14. SABUN ARBUTIN

macam - macam lagi la 
kalau nak tahu lebih lanjut wassap / telegram diba ey
017 - 3305748





♥SUKA !! KALAU SUKA COMENT♥

0
Komen

SSM | NAMA SYARIKAT SAYA :)

 Alhamdulilah, diba dah buat SSM
nama syarikat diba IMPIAN KITA RESOURCES
ni lah impian diba, nk bisnes, mula2 secara kecilan
lama2 besar lah kan :)

so diba dah buka instagram , fb pages
JANGAN LUPA LIKE INSTAGRAM DIBA EY
@impiankita resources
kalau nk order barang , or nk jadi agent dropship
macam - macam barang boleh
WASSAP / TELEGRAM 017 - 3305748


ni salah satu barang yang diba jual

1. arbutin
2. wonder patch
3. bvrc
4. bvr
alahai, macam - macam lah
produk kecantikkan dan gadget :)




♥SUKA !! KALAU SUKA COMENT♥

0
Komen

Aniq Ammar keMain dia nye picture :P

 bukan main lagi gambar dia, nak lentok sangat picture tu nak oii !!
anak diba boyy tauuu, bukan girl, hahahaha
siapa lah ajar lentok2 macam ni aniq, ok ! spe nk amik dia jd model
dia bukan blh lentok tau.. hahaha

 ni hip hop bagai, senang hati dapat tengok anak membesar dpn mata
alhamdulilah, suka tengok dia bergaya, anak2 oiii :)

oww jelir2 lidah ey anak eyy
ni satu lagi yang dia pndai buat, aih2 :P

dah 1tahun 7 bulan da muhammad aniq ammar

bila nak tambah lagi ?? kih.. kih :P

♥SUKA !! KALAU SUKA COMENT♥

4
Komen

Telekung Qaisara by Fieramy

Assalamualaikum dan salam sejahtera




korang mesti tercari - cari telekung lace yang cantik kan
telekung qaisara, telekung yang sangat elok dan PASTI ada LACE

Telekung Qaisara merupakan telekung yang pertama di Malaysia 
yang menawarkan warranty kepada pemiliknya. Berkualiti dan mempunyai warranty.

sangat - sangat puas hati :).

lepas ni korang jangan pening - pening nak carik hadiah / hantaran
boleh hadiah kan kepada orang tersayang (bakal mak mertua, or ibu tersayang)
pasti mereka akan suka punya , nak bagi diba pun ape salah nye kan.. kan

sangat berbaloi dengan quality nye yang bagus
kain nye yang sejuk

dan lagi, kalau nak jadi ejen / borong / ejen dropship tanpa modal,
 boleh direct je contact di facebbok atau emailkan di fieramy@gmail.com 
dan lagi senang boleh je terus sms/whatsapp 
014-5123051. Jangan lepaskab peluang, pastikan beli ey :P


Tempah sekarang untuk mendapatkan harga promosi yang akan
 di tutup pada bila-bila masa sahaja.
Atau hubungi kami di fb

atau email fieramy@gmail.com.






♥SUKA !! KALAU SUKA COMENT♥

4
Komen

RSMY roti nan cheese | HOSPITAL COLUMBIA

RSMY , nan cheese
dekat hospital columbia, setapak.

memang sedap roti nan cheese dia, rm6
tak payah mintak lebih, dia memang bagi cheese lebih
hari tu teringin nak makan, so ajak la dak2 ni g..
search dkt google, dorang kata kat RSMY ni sedap
so cuba la, memang best ! cheese banyak oii,
lepas ni nak ajk BFF kita pulak g sni, suh dorang rasa

 tengok tu muka aku happy dapat makan

 model ke weyyy !! haha


tengok banyak kan cheese dia, makan banyak pn muak
aritu belikan utk suami juga, suami pn kata ok
memang sedap, boleh la ajk korang g sni ey :)

RSMY Best Cheese Naan
D72A, Plaza Usahawan
Genting Klang,
Taman Danau Kota KL

♥SUKA !! KALAU SUKA COMENT♥

 
.img {filter:alpha(opacity=100); -webkit-transition-duration:.5s; -moz-opacity:1.00; opacity:1.00;} img:hover {filter: alpha(opacity=100); opacity:1.00;} .img:hover {filter:alpha(opacity=60); -moz-opacity:0.6; opacity:0.6;}