picture

picture

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Followers

0
Komen

Selamat Menyambut Ramadhan

Hai korang, rasa nye dah lama diba tak buat entry kan
rasa macam blog ni dah kosong, sejak puasa ni
tak ada masa sangat, keje pn balik awal, banyak kerja

diba di sini nak ucap kan selamat menyambut ramadhan
kalau diba ada buat salah ke ape ke , harap dia maafkan ey
kosong - kosong tau :)

♥SUKA !! KALAU SUKA COMENT♥

3
Komen

Jom Join Giveaway Mega Raya by Azhafizah.com


Syarat²

1. Buat Entry Giveaway bertajuk "Giveaway Mega Raya by Azhafizah.com"
2. Letakkan banner giveaway dan link kan ke entry ini. * Drag gambar banner ni terus masuk compose entry ye kalau susah nak ambil banner ni.

3. Follow Blog

4. Follow Instagram
*kalau tiada instagram, sila mention tiada

5. Like Fanpage

6. Share Promo Sales
Akan diupdate kemudian * Mohon check semula nanti ye.

7. Masukkan link blog www.azhafizah.com di dalam bloglist untuk mengetahui update Giveaway nanti.


8. Publish entry dan tinggalkan link entry di dalam kotak komen.

Tempoh Giveaway berlansung selama 3 Minggu 3 hari
2 June 2015 (12:00am)- 26 June 2015 (11:59pm)

13 Pemenang di cari


♥SUKA !! KALAU SUKA COMENT♥

0
Komen

CHERATING | HOLIDAY VILLA BEACH RESORT & SPA

 Haii korang, mood bercuti masih ada dalam kepala ni
malas rasa nye nak kerja :P
pengalaman pergi cherating, memang best.
chalet holiday villa ni memang syok, satu malam rm360 siap breakfast
dia nye chalet sangat syokkk tu :)
dah lama tak pergi sini , fisrt time pergi dengan anak n suami
alhamdulilah tak hujan dan jalan dengan lancar.

kami bertolak dari kul pukul 8 pagi sampai pukul 10.30 pagi
kejap je kan, mula2 laki aku nk tolak kul 5 pagi
nasib baik x tolak awal2 pagi.. sampai pun bukan boleh masuk chalet lagi

sampai kul 10.30 daftar chalet, then pergi breakfast
makan nasi lemak dengan mee sup
nasi lemak dia ala2 comel, kecik je
pastu siap ada ikan tongkol, boleh laa tahan sedap dia

ku 12 masuk chalet, kalau tak dia kata pukul 3
nasib baik suami pergi tanya boleh msuk skrg x.
boleh masuk, yeayyy !!


 siap2 pergi makan ikan bakar
dekat warung awang ikan bakar

 pegang ape tuu ???

 fisrt day tak mandi pantai, kami mandi swimming pool
suka aniq mandi swimming pool, siap tak nak 
pakai pelampung, lemas kan dia sekali. haha
dia tepuk muka aku, hahahaa aniq2
 warung awang ikan bakar
sedapppp :)


 tengok penyu
dia nye tmpt x banyak penyu dalam tu
biasa2 je, excited tengok penyu besau
masuk free , tapi boleh derma 






lain kali nak lepak dekat club med pulak
nak tengok syok ke x.. 

♥SUKA !! KALAU SUKA COMENT♥

1
Komen

MY DESIGN | CANTIK SANGAT, Fav kaler :)


Cantik sangat logo Impian kita resources ni
warna fav sangat, PINK !! terima kasih fara & amir
diba just bagi tahu je suh design kan logo bisnes diba
terus dia bagi yang terbaik, kalau korg nak tempah pun boleh
boleh tengok instagram @fara_sam. Design semua dorg buat
cantik2 sangat design ni

diba nak bagi diba ada jual air detox soda mint & milk shake
mcm ni, hanya rm5 sebotol sahaja.
botol yang sangat unik kan !!





alhamdulilah, banyak sangat feedback yang diba dapat
terima kasih sangat2 siapa yang beli dengan @impiankitaresources
kalau korang nak pun boleh masuk instagram @impiankitaresources
or wasap / telegram diba 017 - 3305748. FB impian kita resources

sticker ni pun diba buat dekat @fara_sam ni ok
cantik kan, design dia tip top :)




♥SUKA !! KALAU SUKA COMENT♥

4
Komen

Makan Di kedai D'LALA seafood , KAMPUNG BARU :)

Makan di D'lala seafood , sangat2 sedap
pulut mangga yang sangat puas hati ! lepas ni boleh makan lagi


♥SUKA !! KALAU SUKA COMENT♥

2
Komen

Diba nak bagi voucher ZALORA ! sape nak.

Haritu diba ada beli tab 4, so diba nak bagi voucher ZALORA
bernilai RM50, so diba ada benda nak suruh korang buat

korang like pages diba
orang yang ke 50 diba akan bagi voucher itu

so ! tunggu ape lagi, jom like pages diba ok

suport me !! hehe




♥SUKA !! KALAU SUKA COMENT♥

4
Komen

"fesyen terkini"

ape yang kita tahu pasal fesyen
of coz kita up to date kan kalau ada ape - ape
fesyen yang cantik

salah satu contih yang ini

sangat cantik kan warna dia, putih n pink pekat
jaket yang sangat elegant, 
coklat memang warna kesukaan kita kan
diba pun suka kan warna coklat, 
boleh masuk dengan mana - mana 
warna baju, fuhh sangat - sangat cantik kan

bagi yang berHIJAB, 
jangan ingat kita tak boleh berFESYEN
banyak pakaian yang boleh di peragakan.
seperti ini :-


see cantik kan, sangat sesuai ape yang dipakai
kita boleh je pakai kasut tinggi, kasut sarung
ikut minat masing - masing. so ! jom kita ikut fesyen terkini
pasti ada yang akan kita minati kan, kan :)

ini lah dia "fesyen terkini"
semua nak cantik kan, semua nak fesyen up to date kan
so ape tunggu lagi, kita jadikan fesyen terkini
sebagai kecantikkan dalam diri kita ok :)





♥SUKA !! KALAU SUKA COMENT♥

 
.img {filter:alpha(opacity=100); -webkit-transition-duration:.5s; -moz-opacity:1.00; opacity:1.00;} img:hover {filter: alpha(opacity=100); opacity:1.00;} .img:hover {filter:alpha(opacity=60); -moz-opacity:0.6; opacity:0.6;}