picture

picture

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Followers

0
Komen

Pray For Gaza

 Korang mesti sebak kan tengok palestin
ape lagi tengok budak2 yang kena bakar, BOM
ya ALLAH, sayu rasa hati ni. so ! kita tak dapat tolong dr senjata
ape salah nye kita bagi sumbangan kan ! ni je mampu diba carikan
inshaALLAH di bulan yang mulia ni
Anda boleh SMS @ BANK IN

 semua bank ada di situ.
Semoga rakyat GAZA / PALESTIN
di permudahkan semua nye, AMIN


Kita tak mampu untuk mengangkat senjata ! 
Tp kita mampu mengangkat doa untuk bumi GAZA..
 amin..

#kalau sumbangan dan pakaian buat masa ni dorang x anjurkan
salam alaiki. buat masa ini, kami hanya terima bantuan dlm bentuk kewangan atas 
sebab pergolakan yg semakin meruncing di sana, sekatan kuat di laksanakan. 
segala sumbangan rakyat Malaysia, kami salurkan ke pejabat kami di GAZA melalui banking.
dan pihak pengurusan yg terdiri dr rakyat Palestin 
sndri yg akan menguruskannya. syukran khatiran atas jasa 
perjuangan dan sumbangan saudari


♥SUKA !! KALAU SUKA COMENT♥

0
Komen

my late bufday | sambut oleh dak office

 sorry lah puasa2 ni tayang pic kek pulak
kalau x update, memang berabad la dkt pc ni
lebih baik clearkan , hihi
thanks babe bagi kek ni, sangat sedap ok..
beli dkt klcc ! sempat lagi ey korang

 tengok2 atas meja ada kotak kek
siap ada tulis lagi tu, thanks sangat2 korang !
ily ! nanti bg lagi ey, sedap kek tu hah !
tapi ikut cita rasa kau sangat ain ! haha


 muka dah kenyang sangat !
mana x kenyang nye, sebelum tu ada jamuan 
alhamdulila ! korang ingat juga, tq !!

muka ala2 nk mintak kek !
cepat potong weyyy, thanks korang 
sangat2 hargai.. 


♥SUKA !! KALAU SUKA COMENT♥

1
Komen

Jumpa OutLeet Definite Auto | Kuala Kangsar

 Definite Auto sdn bhd
Dari kiri : kak linda, diba and min
sebenarnye x janji pun nak jumpa dorang ni, diba balik kampung
mak mertua di perak, manong ! so jumpa la dorang
dorang kata dari manong ke kuala kangsar tak jauh
plan punya plan. akhirnya diba jumpa juga..
dapat juga tgk outleet yang diba jaga kan #hehe

 sebelum gerak pergi jalan2 kami amik gambar dulu
kak linda and syazmin layan diba dengan baik sangat
bawak kami jalan2, belanja makan. thanks akak linda !

 tak sabar nak naik boat 
excited naik boat ok, first time la katakan

 nampak tak muka excited kami
lagi2 aniq ammar tu, boat dia laju best !
siap buat pusing terbaik punya, haha
tak mahal pun naik boat ni ! sorang rm8,
budak tak payah bayar pun, pusing 20minit je. ok lah dia pusing punjauh ape 

 aniq nampak x takut kan !
dia bab2 ni dia suka tgk air kan

 selfie dulu ey atas boat
lepas ni g makan pulak, pic makan x amik sebab dah letih sangat
malam tu pn makan lagi dengan FIL pulak
FIL belanja makan pulak, erkk kenyang !


balik kami singggah kellie's castle
tapi tak masuk pun sebab dah tutup
inshaAllah, kalau g sana lagi akan tuju tempat ni 
inshAllah :)

♥SUKA !! KALAU SUKA COMENT♥

1
Komen

Makan Di Kulcats Barrio

 Sebelum nak pergi makan kulctas barrio
sempat seflie lagi ey, muhammad aniq ammar memang suka
bergambar ok, jom kita selfie

 tengah tunggu makanan
tengah pening nak pikir makan ape, sebab first time
last2 makan kek dgn burger je :)

 bergambar kejap


 tengok muka eksited aku ni
nak makan kan, haha # 

 diba pilih pavlova dengan rainbow cake
next time g nak makan red velvet pulak
nyummy


menarik kan, tp pavlova dia diba x berapa suka
diba suka pavlova kawan diba buat, rainbow cake dia mantop !
cuma dekat kulcats ni service dia aritu lambat jela
mybe ramai orang cuti kot.

inshaAllah next time memang akan pergi lagi
selamat menjamu selera !! kulcats Bario

♥SUKA !! KALAU SUKA COMENT♥

2
Komen

Kami Ke Kelantan | Pak Su Kahwin

hye, rindu moments ni
kami satu keluarga pergi kelantan, tgk paksu kawin
sangat2 cantik homestay dia, tapi jauh meh
kematu bontot duk dalam kereta, walaupun penat
tapi rasa nak pergi juga kelantan. kami stay dkt kuala besut

 hari pertama datang, kami mandi2 dulu
dah lama koot tak mandi sungai
muhammad aniq ammar suka sangat nampak air.

 gambar je yang merceritakn segala2 nye

 tengok muka dia happy tu !
tapi cepat sangat sejuk la aniq ammar ni.

 malam majlis nikah, dah siap2 ok
ramai puji akk ipar i pakai kan tdung cntik ok
aku pn rse aku nampak ayu sangat ! haha


 i love my family
rasa seronok sangat malam ni, tak puas duk 3hari 2 malam
shopping pun masih tak puas, ada banyak nk beli
tapi hari jumaat banyak kedai ttp, sbb sana kan cuti.

 kakak ipar, mak mertua, anak buah suami,
sangat2 cantik kami kan :)

 FIL

 wif aniq ammar 
comel kamu pakai baju jubah dr mak long
thanks mak long hadiah kan jubah !
aniq seswai sangat pakai jubah, nampak macho 



 wif opah and FIL, hari kedua , sanding
adik ipar baru sampai pagi tu.
muka jangan nak serius sangat dila ey !!
haha.





 kami nak balik dah, saat mcm tak nak balik la
rindu sangat :)

 FIL

 FIL

sangat cantik kan tempat dia !
inshaAllah akan pergi lagi, sebab nak pergi phentian
haritu tak dapat g sana, sebab mse cepat sangat berlalu


me love u all :)

♥SUKA !! KALAU SUKA COMENT♥

1
Komen

Happy Birthday To Me Yang Ke 23 Tahun & Anniversry ke 2 tahun | 15.06.2014

 Suprise yang tidak di sangka
ingat dorang tak ingat, ok siap buat group bufday aku lagi
thanks my BFF, aku sayang korang sangat
sambut kat kedai abg aku, steamboat je.
alhamdulilah :) dah tua da aku
terima kasih pada yang wish bufday aku, thanks so much

 thanks my bff kuh sayang
aku hargai sangat ape korang buat, terkejut gila aku
bila dorang datang dari belakang, suami pun subahat ey !!

 alhamdulilah suami tercinta sentiasa teman saya
walaupun time ni tengah tak berapa nak sihat
dia gagahkan juga teman bini dia, hihi
thanks sayang, selamat hari ulang tahun yang ke 2 tahun
semoga hubungan kita kekal ke jannah, amin2

elena my bff dr aritu nak makan steamboat
ari sabtu tu dpt makan juga dgn free
thanks my bro belanja makan steamboat, alhamdulilah


 aku sayang korang sume la babeeee :)
semoga persahabatan kita kekal ke jannah
aminnn !!!

 ok ! ni suprise dr family plak
selamat hari bapak & selamat hari jadi
thanks incik suami tolong amik kan gambar

 anak tercinta, aniq suka makan macaron ey
kek dia x suka ey, mcm bapak dia..
bapak dia kdang2 je makan kek ! x berapa suka sangat.



thanks to my family sambut my bufday semalam
sayang korang sangat, thanks suami sentiasa amik kan gambar
hihi# love u all la..

♥SUKA !! KALAU SUKA COMENT♥

 
.img {filter:alpha(opacity=100); -webkit-transition-duration:.5s; -moz-opacity:1.00; opacity:1.00;} img:hover {filter: alpha(opacity=100); opacity:1.00;} .img:hover {filter:alpha(opacity=60); -moz-opacity:0.6; opacity:0.6;}