picture

picture

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Followers

0
Komen

CHERATING | HOLIDAY VILLA BEACH RESORT & SPA

 Haii korang, mood bercuti masih ada dalam kepala ni
malas rasa nye nak kerja :P
pengalaman pergi cherating, memang best.
chalet holiday villa ni memang syok, satu malam rm360 siap breakfast
dia nye chalet sangat syokkk tu :)
dah lama tak pergi sini , fisrt time pergi dengan anak n suami
alhamdulilah tak hujan dan jalan dengan lancar.

kami bertolak dari kul pukul 8 pagi sampai pukul 10.30 pagi
kejap je kan, mula2 laki aku nk tolak kul 5 pagi
nasib baik x tolak awal2 pagi.. sampai pun bukan boleh masuk chalet lagi

sampai kul 10.30 daftar chalet, then pergi breakfast
makan nasi lemak dengan mee sup
nasi lemak dia ala2 comel, kecik je
pastu siap ada ikan tongkol, boleh laa tahan sedap dia

ku 12 masuk chalet, kalau tak dia kata pukul 3
nasib baik suami pergi tanya boleh msuk skrg x.
boleh masuk, yeayyy !!


 siap2 pergi makan ikan bakar
dekat warung awang ikan bakar

 pegang ape tuu ???

 fisrt day tak mandi pantai, kami mandi swimming pool
suka aniq mandi swimming pool, siap tak nak 
pakai pelampung, lemas kan dia sekali. haha
dia tepuk muka aku, hahahaa aniq2
 warung awang ikan bakar
sedapppp :)


 tengok penyu
dia nye tmpt x banyak penyu dalam tu
biasa2 je, excited tengok penyu besau
masuk free , tapi boleh derma 






lain kali nak lepak dekat club med pulak
nak tengok syok ke x.. 

♥SUKA !! KALAU SUKA COMENT♥

1
Komen

MY DESIGN | CANTIK SANGAT, Fav kaler :)


Cantik sangat logo Impian kita resources ni
warna fav sangat, PINK !! terima kasih fara & amir
diba just bagi tahu je suh design kan logo bisnes diba
terus dia bagi yang terbaik, kalau korg nak tempah pun boleh
boleh tengok instagram @fara_sam. Design semua dorg buat
cantik2 sangat design ni

diba nak bagi diba ada jual air detox soda mint & milk shake
mcm ni, hanya rm5 sebotol sahaja.
botol yang sangat unik kan !!





alhamdulilah, banyak sangat feedback yang diba dapat
terima kasih sangat2 siapa yang beli dengan @impiankitaresources
kalau korang nak pun boleh masuk instagram @impiankitaresources
or wasap / telegram diba 017 - 3305748. FB impian kita resources

sticker ni pun diba buat dekat @fara_sam ni ok
cantik kan, design dia tip top :)




♥SUKA !! KALAU SUKA COMENT♥

4
Komen

Makan Di kedai D'LALA seafood , KAMPUNG BARU :)

Makan di D'lala seafood , sangat2 sedap
pulut mangga yang sangat puas hati ! lepas ni boleh makan lagi


♥SUKA !! KALAU SUKA COMENT♥

2
Komen

Diba nak bagi voucher ZALORA ! sape nak.

Haritu diba ada beli tab 4, so diba nak bagi voucher ZALORA
bernilai RM50, so diba ada benda nak suruh korang buat

korang like pages diba
orang yang ke 50 diba akan bagi voucher itu

so ! tunggu ape lagi, jom like pages diba ok

suport me !! hehe




♥SUKA !! KALAU SUKA COMENT♥

4
Komen

"fesyen terkini"

ape yang kita tahu pasal fesyen
of coz kita up to date kan kalau ada ape - ape
fesyen yang cantik

salah satu contih yang ini

sangat cantik kan warna dia, putih n pink pekat
jaket yang sangat elegant, 
coklat memang warna kesukaan kita kan
diba pun suka kan warna coklat, 
boleh masuk dengan mana - mana 
warna baju, fuhh sangat - sangat cantik kan

bagi yang berHIJAB, 
jangan ingat kita tak boleh berFESYEN
banyak pakaian yang boleh di peragakan.
seperti ini :-


see cantik kan, sangat sesuai ape yang dipakai
kita boleh je pakai kasut tinggi, kasut sarung
ikut minat masing - masing. so ! jom kita ikut fesyen terkini
pasti ada yang akan kita minati kan, kan :)

ini lah dia "fesyen terkini"
semua nak cantik kan, semua nak fesyen up to date kan
so ape tunggu lagi, kita jadikan fesyen terkini
sebagai kecantikkan dalam diri kita ok :)





♥SUKA !! KALAU SUKA COMENT♥

0
Komen

Makan Dip & Dip | JOM BELI BARANG MURAH :)

 siapa yang dah makan dip n dip
sedap kan, tapi mahal
mahal pun mahal la kan, janji sodap :)
first time diba g makan dip n dip nie, dekat bangsar
anak diba main suka lagi coklat tu, memang terbaik la

so siapa yang tak pergi lagi tu, pergi la terjah ey
dia banyak cawangan, ada dekat bangsar, damasara kan.. kan

ni lagi satu diba nak bagi tahu
diba ada buat jualan murah tau, tau
meh jengok meh :)

NAMA LIST BARANG :~

1. WONDERPATCH KAKI & PERUT
2. HIGH BEAM & HIGH BEAM 3 IN 1
3. RASYAN (PEMUTIH GIGI)
4. VIVA EYEBROW
5. EGG MASK
6. KINOKI DETOX PATCH
7. OBUSE EYESHADOW
8. OBUSE EYE BROW
9. VARIABLE Y
10. KISS PROFF MN
11. MN LONG LASTING LIP GLOSS
12. MN EYE BROW
13. NAKED 5 MASKARA
14. SABUN ARBUTIN

macam - macam lagi la 
kalau nak tahu lebih lanjut wassap / telegram diba ey
017 - 3305748





♥SUKA !! KALAU SUKA COMENT♥

0
Komen

SSM | NAMA SYARIKAT SAYA :)

 Alhamdulilah, diba dah buat SSM
nama syarikat diba IMPIAN KITA RESOURCES
ni lah impian diba, nk bisnes, mula2 secara kecilan
lama2 besar lah kan :)

so diba dah buka instagram , fb pages
JANGAN LUPA LIKE INSTAGRAM DIBA EY
@impiankita resources
kalau nk order barang , or nk jadi agent dropship
macam - macam barang boleh
WASSAP / TELEGRAM 017 - 3305748


ni salah satu barang yang diba jual

1. arbutin
2. wonder patch
3. bvrc
4. bvr
alahai, macam - macam lah
produk kecantikkan dan gadget :)




♥SUKA !! KALAU SUKA COMENT♥

 
.img {filter:alpha(opacity=100); -webkit-transition-duration:.5s; -moz-opacity:1.00; opacity:1.00;} img:hover {filter: alpha(opacity=100); opacity:1.00;} .img:hover {filter:alpha(opacity=60); -moz-opacity:0.6; opacity:0.6;}