picture

picture

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Followers

2
Komen

RSMY roti nan cheese | HOSPITAL COLUMBIA

RSMY , nan cheese
dekat hospital columbia, setapak.

memang sedap roti nan cheese dia, rm6
tak payah mintak lebih, dia memang bagi cheese lebih
hari tu teringin nak makan, so ajak la dak2 ni g..
search dkt google, dorang kata kat RSMY ni sedap
so cuba la, memang best ! cheese banyak oii,
lepas ni nak ajk BFF kita pulak g sni, suh dorang rasa

 tengok tu muka aku happy dapat makan

 model ke weyyy !! haha


tengok banyak kan cheese dia, makan banyak pn muak
aritu belikan utk suami juga, suami pn kata ok
memang sedap, boleh la ajk korang g sni ey :)

RSMY Best Cheese Naan
D72A, Plaza Usahawan
Genting Klang,
Taman Danau Kota KL

♥SUKA !! KALAU SUKA COMENT♥

0
Komen

Baju Nikah / Tunang untuk di sewa

bila tengok2 balik baju tunang ni, rse mcm nak tunang sekali lagi kan, haha
so ! diba nak sewakna baju ni untuk tunang / nikah, sebab diba dah x pakai
ni pun ada ipar yang belikan, tq dila love u ya ! hehe.. 

so sape2 nak sewa , wassap diba ey 017 - 2958096
diba nk sewakan RM150 termasuk dengan basuh dobi, so korang tak payah basuh
harga ni da termasuk, tapi diba nak deposit la ey, senang kalau ada ape2 kerosakan
diba akan tolak dari duit deposit tu , hah ! baju ni SIZE L, warna GREY.

mana tahu nak carik warna2 ni susah kan



♥SUKA !! KALAU SUKA COMENT♥

0
Komen

Bbay Seat nak jual | PreLoved

Baby seat pre loved
dah tak guna, so nak jual
barang masih elok, condition 10/10

di sebabkan aniq dah besar 
diba dah xnak guna, lagi pun aritu kemas uma
nak kosong kan sikit bilik 

 baby sampai 6 bulan masih boleh guna
boleh goyang2kan ey..


kalau nak letak kat ruang tamu pn blh, 
mana tahu kita nk lepak2 tgk t.v xnk letak anak dalam bilik
kita boleh dodoikan anak kat dpn t.v je kan :)

kalau nk wassap ey 017 - 2958096

COD : KERAMAT, SETIAWANGSA & AMPANG.

♥SUKA !! KALAU SUKA COMENT♥

2
Komen

Taman Tar, Ampang | Tengok Monyet tak payah JAUH - JAUH

Korang, kita nak cakap kalau nk tengok monyet 
tak payah pergi jauh - jauh or nak masuk dalam ZOO
hihi ! dekat TAMAN TAR, AMPANG ada.
banyak gila monyet kat sana, kita nak bagi makan pun boleh
pastikan bawak makanan sendiri ! dekat sana ada jual kacang
tapi bekas kecik dah rm5. Better beli siap2 ok

aniq tak takut lansung dengan monyet tu
siap tak nak balik ey

 hai abg ! mcm da kenal rapat je
haha #

nak bagi makan, mak dia x kuar pun
sebab tu banyak gambar anak n bapak ey
sebab diba trauma dengan monyet , hehe


tengok tu aniq, nak bagi makan sendiri
berani eyy ! dia nk pegang kepala monyet tu
aniqq !! ni bukan meoww tau.. haha

so kalau korang nak jogging sana pun boleh
tempat dia memang ok, pelancong pun ramai g
korang tahu ampang point kan, dia dekat2 dalam tu :)



♥SUKA !! KALAU SUKA COMENT♥

2
Komen

Selamat Hari Raya AidilAdha

Selamat hari raya aidiladha, nak wish juga walaupun dah abis
haha ! aniq semangat nak tengok lembu kena sembelih
dekat rumah diba, sembelih 9 ekor lembu
seronok je bila tengok lembu banyak2 kan :)

alhamdulilah kali ni raya haji dengan orang tersayang
ofcoz suami dan keluarga ada sisi kan, bff pun ada
kami tiap2 tahun mesti ada kumpul sume

 aniq cuba nak buat peace ! boleh la tu aniq

 iena, aku & nora
BFF saya ! nora rajin potong daging sampai selesai majlis
kami x boleh tolong sebab ada tanggungjawab ! haha 
layan kan anak & suami. haha

 wif iena
sume pakai hitam aku je pink
korang ada janji kan :P


tengok tu, elena pn HITAM
saja la tu xnk bagi tahu aku suh pakai hitam !
raya thn lepas aku beli baju hitam banyak2

hehe # SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA 
MAAFAN DR HUJUNG RMBT KE HUJUNG KAKI EY.



♥SUKA !! KALAU SUKA COMENT♥

0
Komen

Annabelle ! Wif BFF

Hari jumaat lepas (3/10/2014)
kami cadang nak tengok annabelle, walaupun orang cakap tak best !
wassap punya wassap ! jadi juga pergi 
ridu korg ! lagi2 nora yang susah sangat nak jumpa.
kami tengok dekat wangsa walk

so cerita dia tak best ! diba bg 3/5
cerita ending tergantung, banyak terkejut je
the conjuring lagi best ok ! mybe yang cakap best tu
lain pendapat nye kan, 


kami tengok midnight, nak kata seram x juga
tapi di sebabkan banyak terkejut mybe sebab tu seram
pada siapa - siapa yang tak tengok lagi, pergi lah tengok
mana tahu korang tengok best ke ~

♥SUKA !! KALAU SUKA COMENT♥

0
Komen

Berhati2 ey takut terkena | just share

 aku tengah search2 rumah , jumpa satu blog ni
korang boleh bukak link ni 
dia sipi2 nak kena tipu, nasib baik dia bijak, 
kalau kena dekat kita mcm mna la kan, dah la kita 
sangat memerlukan rumah, mintak2 MAK CIK ni insaf 


mungkin dia ni carik orang yang betul2 terdesak mcm kita
aku dah lah tengah carik rumah, nasib baik rajin menGOOGLE

♥SUKA !! KALAU SUKA COMENT♥

 
.img {filter:alpha(opacity=100); -webkit-transition-duration:.5s; -moz-opacity:1.00; opacity:1.00;} img:hover {filter: alpha(opacity=100); opacity:1.00;} .img:hover {filter:alpha(opacity=60); -moz-opacity:0.6; opacity:0.6;}