picture

picture

Followers

Wednesday, September 28, 2011

Giveaway LuvBunny House


disebabkan sudah di tag oleh cik luvbunnyhouse
so dieba join la ok.. hanya cuba nasib ok
kalau dapat rezeki alhamdulilah, amin ;)
kalau nak join jom la, di alu2 kan..
















Tuesday, September 27, 2011

Sunday, September 25, 2011

cantik ke ??

korang rasa yang mana satu cantik ??
kalau pakai kat mata korang.. tapi korang nak ke pakai cmne
ala buat len dari len kan.. kan.. hehe ;)













dieba jumpe kat blog akak nie










Thursday, September 22, 2011

♥ RAYA rumah incik tunang wif MYBFF | DATARAN MERDEKA NIGHT ♥


semua rumah kitaorg tangkap gambar
xpe tuan rumah sporting


time nie nora lambat datang, sbb tu x ada pic dia
tapi dia mesti kena ada. kan..


dataran waktu malam
cantik kan 













Wednesday, September 21, 2011

Tuesday, September 20, 2011

Wordless Wednesday #6 - saya sayang kamu laahh










Contest I'm Proud To Be A Muslimah


jemput join semua ey.
hadia menarik gitu.


dieyba dah like sume ok.
mana yang blog ada like dieba dah like :)

doodle dieyba :


alahai comell nye. kalau lah dieba tahu buat doodle nie,
tapi dieba bukan tangan seni. so mmg x tahu nak buat.
tapi cantik kan doodle muslimah nie..
bagi saya ciri2 seorang muslimah, pompuan yang sopan santun
pandai jaga adab di depan semua orang, biar semua orang pandang
hormat ngn dia kan.. tapi dieba blm ada hidayah lagi ciri2 muslimah nie

dieba tag dekat
elena
iena
adiela

hadiah yang dieba nak ada 3
tu pun kalau dapat la :)




korang sume gudluck ok :)
tarikh tutup 14.10.2011








Monday, September 19, 2011

♥ TAHNIAH ♥ STARS ARCHERY MALAYSIA..

Location : time square  ♥
time : 4.30pm - 6.10pm
tarikh : 19.09.2011

TAHNIAH DAPAT NO 1.
INDIVIDU DAPAT NO 2..
INCIK TUNANG MARKAH KEDUA TINGGI  ♥
91 MARKAH..








 ♥ muka ala gembira  ♥