picture

picture

Followers

Monday, April 22, 2013

picnik with BFF | sebelum nak bersalin :)

LOCATION : SUNGAI CONGKAK
DATE : 21 . 04 . 2013
TIME : 12.30pm

tengah membakar
memang sedap 
# sorry gambar berterabur :)

sempat lagi kan. siap pakai spec lagi tu

 iena cyg nape muka macam tu
tapi nampak comel laaa

 ayam memang sedap. rasa macam nak lagi
terima kasih kawan2 tunai kan permintaan dieba nie

 with BFF

mandi time, siap x nak bangun tu
bukan selalu kan :P 

masa untuk makan
lepas makan terjun balik.. 

cayang BFF kita :) 


 x sangka suami pun nak mandi
padahal dia lah susah nak mandi sungai
masa pergi nie dia la excited

nie sebelum mandi, posing kejap
 

bukit ampang. sebelum bertolak
kami berkumpul dulu.. 


 selepas mandi pun nak berposing lagi kan
tapi memang best lah. nie sume permintaan dieba
sebab nanti2 dah bersalin x dapat pergi dah
sekarang lah masa nye..



terima kasih encik suami ikut perangai kita nie :) 

encik suami dengan BF iena
tugas lelaki sedia kan bahan bakar je..
hihihihihi # 



notepink : kalau ada nora kan best.. sorang lagi MY BFF
tak apelah nanti kita kumpul balik semua k..
lepas nie pergi jauh sikit :P

Thursday, April 18, 2013

kelebihan DETOX FOOT PATCH


KELEBIHAN DETOX FOOT PATCH :

1. Membantu mnyerap dan menyinkirkan racun toksin dalam tubuh
2. Melegakan kesakitan dan lenguh otot dan sendi.
3. Melegakan kesakitan GOUT.
4. Perbaiki peredaran darah.
5. Untuk melegakan sakit tumit dan tapak kaki - sesuai utk sesiapa yg selalu berdiri, 

berjalan lama, terutama untuk yang pakai kasut tumit tinggi...
6. Untuk membantu dalam mempercepatkan proses penurunan berat badan..
7. Untuk membantu merawat masalah jerawat
8. Untuk membantu merawat mereka yg masalah sinus / resdung
9. Untuk membantu melegakan sakit pinggang
10. Untuk penyakit-penyakit lain melalui titik refleksologi di tapak kaki
11. Membantu tidur yang lena.
12. Tingkatkan kecergasan.
13. Memperbaiki sistem penghadaman.

** sesuai utk lelaki dan perempuan...
** sesuai utk warga emas yg selalu sakit kaki, sakit lutut..belikan utk ibubapa atau mentua

anda.
** utk perokok juga sesuai...(kan banyak toksin yang disedut..)
** bagi mereka yg mementingkan kesihatan dalaman..
InsyaAllah berkesan dan mujarab!

kalau nak order boleh pm Dieba..

sekotak dieba jual RM15
10 PCS.

Thursday, April 11, 2013

i love u so much BFF and NEW BFF

i love so much my frend
macam x percaya kan kita dah berkawan lama.
sejak dari kecik lagi..  alhamdulilah persahabatan kita kekal lama
walaupun ada gaduh. masing2 x perfect.. ada hikmah nape kita gaduh
allah nak kita ubah ape yang perlu.. mcm dalam perhubugan dengan pasangan
macam tu la juga persahabatan, aku nak mintak maaf kalau ada ape2 salah
aku SAYANG KORANG SANGAT..

azieee ! kita harap persahabatan yang kita baru mulakan nie
di harapkan kekal lama. sama2 kita ubah ape yang perlu k
thanks korang.. coz sentiasa ada bila aku susah dan senang
tu lah di namakan persahabatan :)

Tuesday, April 9, 2013

barang baby part 4 | sponsor by MYBFF & MAK MERTUAKU


alhamdulilah
ramai yang nak belikan barang baby utk anak yg bakal lahir nie
murah rezeki kau sayang :) mesti ramai kwn2 mumy syg baby :P
hihhi # yang nie diba beli , sebab rasa comel sangat xpelakan beli byk
nnt mesti nak pakai juga , btl x ?


yang ini mybff beli kan , elena
aritu diba mmg ada beli.. tp mcm x cukup.. so beli lagi satu
nnt yang kecik tu boleh bawak g hospital. 

nie pun elena yang belikan
senang nak bawak g hospital nnt
sume dah di sediakan , nnt diba update ey ape yang perlu di bawak nnt
comel sangat beg nie , murah pun murah..
dia nye keluasan sangat la puas hati , boleh masuk byk barang 

nie pun syg kita beli kan , mybff si elena tu
yang nie x penting agi kan ?? tp dia kata comel sgt
so dia nak juga beli... layan kan jela elena.. thanks for everthing sayang

nie mak mertuku yang beli kan
sangat la comel , satu set.. stoking tu comel sangat
x sabar nak suh pakai kan :)

P/S : terima kasih pada sume yang belikan barang2 nie
diba sayang sangat dekat korang terutama MYFAMILY, MYFAMILY IN LAW
MY BFF (iena, nora , elena and azie) banyak bagi sokongan dekat diba
diba nak mintak maaf if ada buat salah dekat sume.. doa kan diba selamat nanti 
diba memang sayang sangat dekat korang :)

Thursday, April 4, 2013

happy bufday mak mertua ku | 19.03.2013

entry nie sangat lah lama nak update
berminggu2 and nak bulan 4 dah. kebizian terlampau la katakan :P
kitaorang sambut nie tepat2 masa bufday mak mertua 

happy bufday mak , semoga panjang umor dan murah rezeki
amin .. amin .. sayang satu family..
doa kan kebahagian kami sume :)

Tuesday, April 2, 2013

barang baby part 3

napkins #
mak mertua diba dgn mak diba beli kan
dorang cakap benda nie memang nak pakai
kalau x pakai , mmg dieba x beli.. 

tilam nie pun mak mertua belikan
thanks mak :) 

yang nie mumy azie bagi
thanks syggg :) 

baju nie pun mumy azie juga bagi
barang baby sume dia nak borong
nak beli tu , beli nie.. azie2.. 

nie dieba beli. sebab dieba takut x cukup
ari tu ada beli juga , tp just ada 4 je 

nie pun mumy azie beli kan
thanks sangat2 azie.. insyallah msa azie nnt 
dieba beli banyak2 ok.. hihi # 

pampers nie dieba beli
sebab ari tu beli satu je.. rasa macam x cukup
ari tu beli jenama DRYPERS , nie tukar pulak
jenama PETPET.. mana2 pun elok kan..

dieyba dah start jual DETOX FOOT PATCH

dieyba dah start jual balik detox nie
sesiapa yang nak order dengan dieyba , boleh pm dieyba
di fb dieyba.. bende nie memang elok untuk buang toksin
dieyba jual dengan harga RM15.. dalam dia ada 10 PCS

:: Fungsi Detox Foot Patch :: 

* Membuang Toksin / racun dlm badan, lebihan air dan cegah bau kaki
* Membuatkan badan lebih bertenaga
* Mengurangkan alergi, sakit sendi
* Melegakan sakit kepala, migrain atau stress
Menormalkan tekanan darah dan aliran darah
*Menguatkan sistem imun badan
* Mengurangkan sembelit dan kembung perut
* Membantu mengurangkan masalah jerawat / resdung
* Mengurangkan Diabetes, masalah kegemukan
* Mengatasi masalah sukar tidur
* Berpanjangan menggunakan ubat
* Bekerja dengan bahan kimia seperti cat, larutan pembersih
* Menyegarkan badan
* Mengurangkan sakit sendi, gout
* Juga untuk kegunaan di perut

-sesuai utk lelaki dan perempuan...
-sesuai utk warga emas yg selalu sakit kaki, sakit lutut..belikan utk ibubapa or mentua anda.
-utk perokok juga sesuai...(kan bnyk toksin yg disedut..)
-bagi mereka yg mementingkan kesihatan dalaman..
InsyaAllah berkesan dan mujarab!


Monday, April 1, 2013

Scan 4D | Thanks kakak ipar my husband belanja

baby kita tengah senyum
excited daddy dia time nie :)
yela anak first kan.. memang suka gila bapak nye
first time scan 4d , memang puas hati gambar dia kan
sekarang dah maju , ada 4d dah..
cuma rm120, dapat gambar dgn video dia , time nie anak mumy tengah tidur
puas doctor kejut xnk bangung 

hah nie bird dia , dah memang sah anak mummy dgn daddy
boy , alhamdulilah :) nama anak pun dah pilih..
uri dengan air ketumban sume ok.. baby pun normal
berat anak mummy 2.29.. 
agak2 ikut muka sape la kan :)

video
nie video dia :)