picture

picture

Followers

Monday, November 2, 2015

Saya ada jual botol jar / kaca dan sebagainye

siapa yang ada tercari - cari botol weeding gift or nak bagi masa bufday anak ke kan boleh lah call saya 0176322747, nak letak kacang dia pun boleh nak letak puding sedut pun boleh. sekarang kan trend orang pakai botol - botol macam ni nak bagi gift, mana ada dah pakai paper beg sebab orang selalu buang kan. pakai botol orang boleh simpan. lagi1  botol ni tak mudah pecah. lain la kalau korang sengaja pecah - pecah kan. memang lah pecah benda alah ni ! terbarai nanti sia - sia je.

botol ni ada bermacam - macam size ey, ada size 250ml, 150ml, 175ml. ha cakap je nak size yang mana nanti aku bagi tahu sama ada ada stock or tak. harga inshAllah berpatutan. kalau amik banyak lagi lah kita bagi harga murah ok. so siapa - siapa yang nak boleh contact diba ey.

 ni size 300ml , orang buat air warna warni. janji botol nampak cantik orang akan beli
sticker cun orang akan beli. kena lah pandai hias kan. baru lah ramai tertarik.

 saya tengah mencari agent area SM dan SS. inshaALLAH sebab ramai sangat permintaan botol ni
kena amik 10 kotak ke atas ey kalau nak jadi agent. saya akan cuba bagi harga murah.















4 comments:

Chubby Hanna said...

salam kenal. tengah blogwalking singgah sini.

semoga bisnes dieyba sukses!

Zakisyahrial Zaki said...

Salam..kalo beli satu2 bpe price ye..

~♥dieyba_baby♥~ said...

salam zaki, kalau beli 1 1 kami tak buat.. min order kena beli skotak.. boleh wasap saya.

~♥dieyba_baby♥~ said...

terima kasih chubby. amin