picture

picture

Followers

Monday, March 5, 2012

BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU dan linkkan ke entri ini .

dieba tengah ada masa nak join segmen
lagi pun segmen nie macam best je, so dieba join la ey

1. nak perbaiki mutu blog dan perkataan yang TERtulis
2. tingkatkan mutu blog dieba, mana tahu ada yang tengok tak bagus kan
3. dieba hanya manusia biasa, ihsan yang x silap buat kesalahan dan kesilapan
dieba terima sume uols pu teguran.. yang kurang dan baik..

10 comments:

ecadwinkyasha said...

lawa..cuma perlu kemaskan sikit...dan perkataan yg ikut cursor tu annoying la syg...

just a piece of my views ;D

peace ^-^

Cik Ayu said...

dear, annoying la word yg ikut cursor tu

blog archieve biar la letak kat atas sikit ye

tq singgah kritik n folo CA.. folo u 2

Azhafizah[フィザ] said...

hai diba,

kritikan: kalau boleh takyah buat yang wording ikut cursor tu..susah nak guna cursor tu.-_-'

Jemput singgah kembali
http://www.azhafizah.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

~♥dieyba_baby♥~ said...

thnaks uols.. syg uols coz bantu dieba.. tp mcm mne ey nak buang bnde alah uh ?? heheh x tahu la..

zakirul rahim said...

nice laaa...keep on writting okayyy!!

jemput singgah:
http://zakirulrahim.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

dyabunga said...

singgh dri segmen bro otai..
http://yayabunga.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-kritik-blog-aku.html

mungkin blh kurgkn widget..:D

shida'R said...

dtg dr segmen abg ben,
blog ni kalo pkai body entri dan sidebar mst lg cute ^_^

jom kritik blog shida,
http://duniakushida.blogspot.com/

nafaz lynn said...

hai.. background agak menganggu la dengan tulisan... word yg ikut cursor pun mnganggu.. yg laen nice...:)

Rafflesia™ said...

Hi.. datang dari segmen BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU.. =.=

sokong pendapat Nafas Lynn.. =.=

ini pendapat syieda saje.. hihi
http://lovestory313.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

hafizaiman95 @ fizs said...

perkemaskan blog ni.. sebab agak kurang kemas bg sy.. http://www.hafizaiman95.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html