picture

picture

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Followers

1
Komen

happy bufday suamiku :)

baru hari nie dapat update blog, di sebabkan masa
memang banyak keje, tapi xpe berbaloi x kisah :)
semalam 09/01/13 bufday suami dieba (muhd hady)
tepat kul 12am ari selasa memang x sambut la, juz wish je
and belanja makan satay. so dari situ dia x syak ape2..

padahal dah plan nak buat itu ini
ari selasa balik keje, pergi beli barang2 dekat wangsa walk
dengan elena and azie. thanks korang sebab banyak SPONSOR
so kami sume setuju nak sambut ari rabu malam
plan punya plan. akhirnya menjadi :)

suka sangat, thanks korang..
sayang korang sangat, thanks to BF AZIE sebab tolong hias2
dieba tengok pun sangat cantik.. memang macam di rancang :)
xpayah la cite banyak layan gambar jom.

tengah bersiap nak susun kan sume belon2 



tengok tu. masih main hp
elena2 :) 

dah siap hias da :) 

 setiba nye kek sampai

 cantik nye lilin love nie

tiup jangan x tiup ey 

 lenguh tutup mata suami

kan dah kena sembur <3 p="p">


 suka sangat gambar nie





love u tooo :) 



sebelum potong kek
kena tangkap gambar dlu 



AZIE and IS 

dieba trauma dengan belon :P 

diri dengan loveeee 





sangat sedap kek nie 




kalau muka x kena kek x sah kan 

ucapan dari ELENA 

dia pun nak WISH juga. 

ucapan dari SUAMIKU :) 

ucapan dari DIEBA 

ucapan dari AZI and IS 



dieba suka sangat gambar nie
nampak cantik 






banyak nye belon.
lepas nie boleh sambut mcm nie lagi kan 



pic nie cantik :) 


CANDID 




 dekat rumah mak mertua
lepas sambut bufday pergi makan pula
thanks azi belanja kami makan, thanks so MUCH.

nota pink : thanks to azie sebab SPONSOR lilin, keropok and papan board :)
thanks to elena SPONSOR barang2 belon :)

♥SUKA !! KALAU SUKA COMENT♥

1 000 kiss dieba:

nn lylyn said...

byknye belon =)

 
.img {filter:alpha(opacity=100); -webkit-transition-duration:.5s; -moz-opacity:1.00; opacity:1.00;} img:hover {filter: alpha(opacity=100); opacity:1.00;} .img:hover {filter:alpha(opacity=60); -moz-opacity:0.6; opacity:0.6;}