picture

picture

Followers

Thursday, July 18, 2013

jom cuba shiseido mask untuk buang bintik2 hitam dan putih

jom dapat kan shiseido mask
untuk buang bintik2 hitam dan putih. memang berkesan
cuba tengok diba nye bintik hitam and putih.. memang banyak kan
patut lah selalu hidung gatal2.. lepas pakai nie je terus hilang gatal
alhamdulilah

step2 dia :)

1. buka pelekat mask shiseido
2. masuk kan dalam bekas yang x guna ey.
3. tak payah kacau maks nie or bubuh air, dia memang dah cair,
lepas tu tempek kan dekat muka.
4. tunggu sampai dia kering (dalam 30 minit).
5. lepas kering tengok berapa banyak bintik2 hitam and putih korang
mesti banyak :P 

sebelum dan selepas diba pakai
nampak perbezaan dia kan ?
kalau korang nak order, korang boleh msg or whatsapp diba
di number 017-2958096 
harga 1 pack (5 pcs) / RM10 ( tidak termasuk pos)
kena order 5 pack ke atas ey...
nie di sebab kan diba pakai SF BEAUTY JUGA.
yeayy jerewat dah hilang.. suka nyeee..

2 comments:

amanina nasuha said...

sy mmg pakai shishedo ni..bila nak tanggal..peritt nyee..hehehhe..btw muka mmg hilg bntik htm tu :)

mazni said...

kesan dia memang bagus. tapi nak tarik mask tu sampai menangis-nangis :p azabnya. hehe