picture

picture

Followers

Wednesday, September 11, 2013

Ribbon Brooch bila di perbagaikan




baru hari ni nak update blog ke dieba oii !
hihi.. ala korang bukan tgu update dari diba pn kan..
(hah tacing kejap)

cantik x ribbon brooch diba beli tu
macam- macam warna ada.
diba beli kesemua 14 warna, BFF diba pun beli
dia nak letak kat tdung. brooch ribbon nie boleh pakaikan
dekat mana2.. dekat kasut boleh, dekat baju boleh, tdung pn boleh.
ikut kreatif korang la ey.. kalau nak order boleh order di
service dia pun bagus tau. diba tengah tunggu baru nye warna pulak
kalau ada baru confirm diba order.. hihi



3 comments:

hazlina azmi said...

blogwalking...jemput singgah ke blog saya yang tak seberapa ni..:)

http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

Azhafizah Md Nor said...

hamboi..hari hari bertukar ribbon lah kan.

~♥dieyba_baby♥~ said...

hehehe.. aah jari2 tukar.. mcm2 colour..