picture

picture

Followers

Tuesday, April 21, 2015

MY DESIGN | CANTIK SANGAT, Fav kaler :)


Cantik sangat logo Impian kita resources ni
warna fav sangat, PINK !! terima kasih fara & amir
diba just bagi tahu je suh design kan logo bisnes diba
terus dia bagi yang terbaik, kalau korg nak tempah pun boleh
boleh tengok instagram @fara_sam. Design semua dorg buat
cantik2 sangat design ni

diba nak bagi diba ada jual air detox soda mint & milk shake
mcm ni, hanya rm5 sebotol sahaja.
botol yang sangat unik kan !!





alhamdulilah, banyak sangat feedback yang diba dapat
terima kasih sangat2 siapa yang beli dengan @impiankitaresources
kalau korang nak pun boleh masuk instagram @impiankitaresources
or wasap / telegram diba 017 - 3305748. FB impian kita resources

sticker ni pun diba buat dekat @fara_sam ni ok
cantik kan, design dia tip top :)



1 comment:

yoorin melacolea said...

sedappnyee air soda mint tuu..