picture

picture

Followers

Friday, November 4, 2011

"SweeT Mem0rieS ConTest by Mimie"


kalau nak join blh clik nie ok

gambar yang dieba nak pertaruhkan ialah
.
.
.
.
.
.
.
.


gambar nie x ada edit ape2..
pic nie tima kami tengok bola N.9 lwn TERENGANU
kami penyokong N.9, kami tengok dekat dataran merdeka
memang meriah la, kami antara tengah2 penyokong tereganu
belakang, depan sume sokong GANU. alhamdulilah N.9 monang gak
bangga den jadi orang N.9..


 syarat-syarat nya;

1) follow blog sy ni (untuk memudahkan k0rang nak tahu siapa pemenangnye)

2) buat 1 entry bertajuk "SweeT Mem0rieS ConTest by Mimie"

3) letakkan banner kat atas tu pada entry dan juga sidebar korang
dan link back pada entry ini keyh..*harusss*

4) upload 1 keping gambar korang yang k0rang rasa ia adalah  kenangan yang terindah bagi korang..
tak kisah la dengan suami/isteri/anak/pakwe/makwe..dll

5) 1 keping gambar sahaja untuk 1 entry..

6) di bawah gambar tersebut, sila nyatakan apa saat² manis gambar tersebut..
maksudnya bagitahu la apa cerita disebalik gambar  tersebut ke keyh~

7) last skali..tinggalkan link korang kat entry ni 0keyh~

tarikh tutup 18.11.2011
meh join sume :)



7 comments:

YNA said...

mcm best je contest nih, hihihi

❤ Cik Nissa ❤ said...

wa...ada jumpa fatin liyana tak masa g tgk bola ni??hehe...kawan2 saya pun ramai g sane mlm tu ;)

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://e.exps.me

mimie.. said...

wahh memang bestt...den pun org nogori yo hehe..
thanks join dear..
wish u gudluck keyh~ ^_^

~♥dieyba_baby♥~ said...

welcome.. thanks :).. same la kita org nogori.. hehee

Fathin || Bamir said...

thnx dieba follow fathin. i follow u back!
nak join contest nie!
jom3

~♥dieyba_baby♥~ said...

welcome fatin.. meh2 join.. mne tw ada luck kan.. kan.. :)

Eida Arina said...

hai...nice to meet you...saya dtg dri contest yg sama :)

nice pic...good luck :)