picture

picture

Followers

Thursday, December 29, 2011

Mega Giveaway By Cik Bunny

di sebabkan cik Bunny ajak dieba join
dieba pun x ada kerja lagi arinie, padahal keje banyak
ala rest kan hotak kan !


Syarat untuk Join:

- Mempunyai alamat di Malaysia.
- Buat 1 entri bertajuk "Mega Giveaway By Cik Bunny", copy banner giveaway kat SINI dan linkkan ke entri ni.
- Letak link sponsor dalam entri:- sila like dan follow sponsor.
- Tag kalo nak tag *tak wajib tapi ada hadiah untuk top referral
- Dah siap? Tinggalkan link entri anda di bahagian komen entri ini. Kat tempat lain tidak diterima.

Tarikh Tutup: 31 Januari 2012
Juri Giveaway: Encik Random.org & Cik Bunny (top referral dan top commentor)


dieba nak tag elena & syaz

1 comment:

Niena Sofea said...

Salam kenal ..
Niena singgah sini ye .. Niena ada buat GA , lebih 51 pemenang akan dipilih !Jom join !Kemungkinan besar tarikh tutup akan dipercepatkan awal bulan March ..

http://nienasofea.blogspot.com/2012/01/exclusive-giveaway-by-niena-sofea.html