picture

picture

Followers

Wednesday, December 28, 2011

SEGMEN : JOM SERTAI SENARAI BLOG TERHEBAT 2012 !

Assalamualaikum.
dieba join lagi segmen, dieba tengok macam best je
korang pun boleh join jugak
click sini oke
or click sni

1. korang kena buad satu entry yang paling ringkas bertajuk SEGMEN : JOM SERTAI SENARAI BLOG TERHEBAT 2012 !  dan jangan lupa letak sekali banner segmen ni dan terus link kan ke blog mira .
2. Tag 3 orang kawan-kawan blogger korang dan pastikan diaorang tahu yang segmen ni dijalankan :) (nak tag lebih pun takpe .sebab .makin banyak link yang mira dapat masuk dalam bloglist tu ..makin ramai yang akan terjah blog korang kan )

3. Like gambar tak comel ni LIKE SINI ( harap korang boleh tolong )

4. Follow blog MIRA & AZFA (tak follow mira pun takpe ,tapi WAJIB  follow azfa okay ;)

5. Like Fan Page MIRA & AZFA (TAK WAJIB ya semua .atas kesudian masing2)

Tarikh tutup : 1 March 2012 .

dieyba tag : shara,lisa & elena


6 comments:

puteri hanisah said...

dari segmen yg same....follow saya yerk~
http://nysahanysa97.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-sertai-senarai-blog-terhebat.html

puteri nur afiqah said...

hai akak...saya dari segmen yg sama..
sudah follow ^_^
sudi2la singgah ke blog saya...
http://princessdiaryme.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-sertai-senarai-blog-terhebat.html

Patung Lidi said...

Followed!
Do follow me bek!:D

AtyraAqilah said...

Hi! Dari segmen yang sama. Terjah sini :)

http://eyrababymilo.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-sertai-senarai-blog-terhebat.html

missmashimaaru said...

IRA ARINA datangg buat lawatan sekolah sambil minum air vico ni !!
thanks join segmen ni :)
maaf lambat terjah korang ya :)

♥GEE♥ said...

dari segmen yg sma
and dah f0ll0w awak.
sudi2lah jenguk@f0ll0w bl0g sya (^_^)

http://w0nder-gee.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-sertai-senarai-blog-terhebat.html