picture

picture

Followers

Wednesday, June 27, 2012

my wedding part 2 ♥♥ 17.06.2012

A'SALAM.
baru kesempatan nak masuk kan gambar 
majlis menyambut tetamu yang di buat oleh pihak lelaki 
alhamdulilah, berjalan seperti yang di rancang, x ada hujan pun. 
syukur2..

tempat : Datok keramat Jalan 6
tarikh : 17.06.2012 (AHAD)

masa nak berarak
berdebar2 nye, hanya tuhan je tahu 
tapi bila dah selesai, happy sangat 

 flowers2 girl dia memang cantik
suka sangat kawin mcm nie :)

tema nye : hitam merah
walaupun panas, tapi baju dia mmg tip top la.. 






















sahabat andai yang sentiasa ada di sisi
alhamdulilah, selesai juga majlis yang berlansung 3 hari ini
terima kasih pada yang hadir, ape yang terkurang mintak halal ey 

kalau korang nak sewa or tempah baju nie




2 comments:

Anis Nisa said...

cantik..selamat pengantin baru..semoga berkekalan hingga ke syurga... :))

~♥dieyba_baby♥~ said...

thanks anis.. amin2.. :)