picture

picture

Followers

Thursday, October 31, 2013

Insidious 2 memang bestt


Insidious 2 memang best..
cerita dia memang banyak terkejut. serius best
aku boleh bagi 10 markah lahh.. kita orang just tengok 3 org je
aku, suami dgn my bff (azie)
kalau ada orang ajak aku tengok lagi.. confirm aku tengok..
korang dah tengok ke belum ?? ape korang rasa ??
ok ke x ?? bagi aku sangat ok..
sebab aku tengok yang no 1 punya , sebab tu aku paham :)

5 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

alohhh lama tak berwyg nie..

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

Macam best je, teringin juga ni :)

Syafik Kamaluddin said...

this story lain macam jalan cerita nya . bagi kita memikir dengan betul . bagi kita fikir apa yang telah berlaku . menggali dan terus menggali untuk mencari jawapan yang ada dalam filem ini sendiri . =) . nice film that should watch again and again.

husna zahidi said...

herrr..tak takut ke kak??

tak minat cita hantu..:/

♥ cik kieranaa ♥ said...

waaaa. mcm btl2 best je. da tgok yg insidious 1st. mmg best!yg ni mesti lagi2 best!