picture

picture

Followers

Wednesday, February 5, 2014

Kami Histeria | Jom tonton Wayang

 Hye Korang !
alhamdulilah, diba ada menang kuiz di FB
diba masuk kuiz media hiburan,
dapat tiket free FILEM 'KAMI HISTERIA'.
best gila cerita dia, memang kelakar and terkejut
fazura comel sangat.. cakap bahasa utara.

 sebelum masuk bergambar bersama suami dulu
terima kasih sayang teman kan :)

 bersama mila jirin !
comel mila ni, tinggi2 diba je 

 suami minat sangat dengan mila ni
excited dia jumpa mila and fazura
xpe ! saya bukan seorang yang cemburu
chill ok..

 dengan serina, suara u i minat la
garau ! kurus je dia kan, cantik pun cantik

 noni AF
tinggi, cantik.

 sara ali
salah seorang pelakon KAMI HISTERIA !
x sombong ok, peramah

 FAZURA !!
nape awak cantik sangat, dah la ramah
comel lak tuu.. suami suka benar eyy
bila jumpa je ! makwe abg la, makwe abg la
siap cakap dgn fazura lagi, awak ni cantik la
memang betul excited laki aku ni tau !!
hehe#

fazura peluk saya eyy
sweet la fazura.. memang cantik 
drees up pun cantik, cool

jom korang tengok KAMI HISTERIA
pada hari ini 06/02/2014 di pawagan yang terdekat
jangan x tengok korang, best gila

SINOPSIS
Lima orang gadis remaja: Laila, Bad, Peanut, Airin dan Jojo mempunyai band mereka sendiri yang diberi nama “Kami Histeria”. Kumpulan ini berpindah ke kediaman baru di sebuah rumah pangsa yang berhantu. Semasa membuat rakaman lagu mereka, suara Langsuir turut dirakamkan dalam rakaman tersebut.
Lagu tersebut menjadi hit dan amat diminati ramai setelah dimuat naik ke YouTube. Mereka berusaha mendapatkan khidmat bantuan dari Cik Lang (Langsuir) untuk dirakamkan suaranya. Cik Lang sanggup membantu mereka dengan syarat sekiranya lagu mereka menjadi hit Cik Lang akan menuntut sesuatu daripada mereka. Bagaimana perjanjian kumpulan Kami Histeria bersama Cik Lang? Adakah Cik Lang berniat baik untuk membantu mereka atau sekadar helah untuk mendapatkan apa yang dihajati?

3 comments:

Niena Reen said...

Teringin pulak rasa nak tengok cerita ni. Dah plan dengan kawan nak pergi tengok nanti! :D

Azhafizah Md Nor said...

wahh..asyik bersama retis je..best ye citer tu..nak tgklah nanti

Zie Madini said...

Wahhhhh akak jelesssssss. Lagi2 dgn fazura tue. Akak minat dia