picture

picture

Followers

Wednesday, January 22, 2014

Pandrive & Mainan Masa Kini

 Salam korang, diba ada jual pendrive kartun2..
korang mesti minat kan. pendrive ni 8GB sangat comel ok
yang gambar barisan atas tu diba jual RM40.
yang gambar bawah tu RM30.00, alhamdulilah ramai dah nak
stock dekat diba memang ada, kalau nk order boleh email diba
adybahajoon@yahoo.com

 daremon pun ada ok
gemuk je kepala dia, sangat cute !

 mainan macam ni kan selalu budak2 nak 
so dekat mana2 memang susah carik, jarang jual la kata kan
diba jual ni pn RM32.00, macam2 jenis ada
tapi ni mainan semasa, kalau nak mainan zaman dulu2 x ada la
hihi#


 ni pun sama harga dia RM40.00
ada teddy bear, katak.
alahai comel nyee,

 tengok IRON MAN pun ada gak
ni kalau beli utk anak, mesti anak suka

 RM40.00

 Canon tu tinggal satu je lagi
RM40.00
daremon tu RM30.00



SO APE LAGI, JOM LAH DAPATKAN
KALAU NAK BELI BOLEH EMAIL DIBA EYY
adybahajoon@yahoo.com

8 comments:

ezyra daniel said...

lahaii serius comel kak hehe

Yusuf Ahmad said...

Nice. Cantik2 plak tu. Jika berkesempatan jenguk2 lah blog saya doknganga.blogspot.com

Sally Samsaiman said...

comelnya doraemon! err...kasi free tak boleh ke..? :P

~♥dieyba_baby♥~ said...

free x boleh la dear.. hehe

eyqa yushaiza said...

comel iloss pendrive tu, nak2 lagi yg canon .. :DD

Azhafizah Md Nor said...

comel comel je :)

Zie Madini said...

wahhh...baru tahu yg diba jual benda alah ni suma. good good. akak window shopping jap. cuci mata. hehe

ain.ya.nun. said...

Fazura tu memang cun sangat dik