picture

picture

Followers

Monday, January 6, 2014

New Year Kami bersama Mereka :)

 ada orang rndu x nak baca blog diba
rindu la sangat kan.. kan
new year diba bersama artis, dah mcm retis dah aku ni
hehe# pertama kali pergi RTM
my bro wif jihan raja lawak

 diba bersama arja lee
memang diba minat sangat dia ni
dia x sombong x tau, nape diba ada kat RTM ni
sebab kawan abg diba dari kumpulan megaboys
ada buat konsert, so kteowg satu family pergi.


 bersama shahrul raja lawak 
ajak ada juga masa ni, tapi dia x dtg kat tempat kitaorg
sebab ape shahrul boleh ada kat blkg pentas ni
sebab dia takut belon.. wuahaha mcm kita laa




 encik suami bersama shahrul
suka benar dia ngn shahrul nie eyy

diba bersama aziz satar
dia pun x sombong, memang peramah gila babe
suka tangkap gambar dengan dia.

dah mcm retis dah kau ni diba
hehe# sekarang malas lah
nak kuar2 time new year, penuh sesak tu kan
baik pergi satu tempat lepak ramai2 :)
seronok..

4 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

wow! :)

Azhafizah Md Nor said...

wahh new year bersama retis..hapy new year dieba :)

wantie said...

datang menjenguk kat sini.

bestnyer jumpa retis.

Zie Madini said...

vavavava...bergambo dgn artis. eh eh..ada Ramzul ariana rose lah. wewitttt