picture

picture

Followers

Tuesday, January 21, 2014

Happy Bufday Suami | 09.01.2014

 Baru lah hari ni ada masa nak update
dua hari ni diba ada kecemasan, lansung x pegang pc
nanti diba update kecemasan ape ey !
kita update pasal bufday suami diba dulu.
bufday suami diba 9hb 1. tapi lambat sambut
sambut dalam 11hb 1, time tu je suami free, ada masa..



 makanan dia sangat sedap
ni pakej tau, rm195.
tidak termasuk kek, kek diba order dekat kawan baik 
memang sedap kek dia, kalau nk order boleh add dia

 rainbow cake M&M
dia buat design pun memang tip top
sangat puas hati, ape2 diba mmg amik dgn dia
kita suport kawan baik kan :)

 aniq x naik pandang lansung kamera
amik mood nak makan ey sygg

 flora cafe, tempat yang cantik
dekat ampang walk, sesuai utk bufday, anniversary
or ape2 lah, nak smbut bufday kawan baik pun ok

  • Ground Floor,The AmpWalk 218, 
  • Jalan Ampang, 50450 Kuala Lumpur.
  • 50450 Kuala Lumpur, Malaysia
  • 03-2161 8010 / 03-2181 0986 (mel)
  • facebook dia

 ni photographer dia yang amik
lepas selesai amik gambar ni semua
dia akan update dekat facebook, kita boleh amik gambar tu
suka sangat gambar ni :)

 happy bufday sayang


budak muka x cukup tidur
nasib baik cuba amik mood dia
dia ok, ok lah besok diba update lagi ok..
banyak keje lagi ni, hehe#

4 comments:

Nory Zoulkefle said...

flora kafe mmg terbaekkk...
makanan pon sedapp..
tempat cantikkk plak tu...
anyway happy besday to ur husband...=)

Sya Mimie said...

happy besday for your hsbnd.. :)
buat masa ni belum pernah sambut besday antara 1 sama lain.. :)

Nur Aliyah Syofia said...

i'm following u from
http://aliyahsyofia.blogspot.com

Zie Madini said...

happy belated bday buat ur hubby :)