picture

picture

Followers

Tuesday, January 14, 2014

6D Motion Adventure | Wangsa Walk

 Korang pernah masuk tak dalam ni
memang best, diba dah dua kali masuk
pertama dekat SUNWAY LAGOON.
kali kedua dekat sini lah, dewasa masuk rm15
kanak-kanak rm12, macam2 cerita ada tau, 
cerita hantu, cerita toys storys, roller coaster.
INSHAALLAH akan pergi lagi, lagi pun dekat sangat dengan rumah diba
ni pun pergi last minit, teringin sangat nak pergi.
saja ajak anak jalan2, steady ey aniq dalam tu.
tapi kejap je, pastu ada makwe keje sana amik, pegang kan..

 incik suami dengan aniq depan 6D Motion
ni mula2 nak masuk, debar2 juga lah nak masuk
siap ada air curah2 kena badan and muka kita.
aku boleh bantai jerit dalam tu, hihi#
kesah pulak kan, yang ada pun dalam tu aku 3 owg je
hahahaha#

standby nak tengok dahhh
siap buat peace eyy incik suami, kuar2 je pening
sebab amik cerita hantu dgn roller coster.
roller coster dia bestt sangat. kalau korang nak g boleh la
bawak lah anak jalan2. bila lagi kan.. kan..

1 comment:

Azhafizah Md Nor said...

Tak pernah pergi lagi la dyba..tiket pun murah je tu...ada masa nak jugak pergi