picture

picture

Followers

Tuesday, May 24, 2011

Contest best photo of me by yqnq ellyana

nie kali kedua dieyba join contest nie tau
harap bagi dieyba support ey :)
cuma nak cuba nasib je, mane tahu kan ada luck
kalau tak menang pun tak apa.. janji dapat kenal dengan blogger2 lain kan
kawan biar ramai teman biar satu :)


nie la owner blog tu cik alya
dieyba pgl cik alya jela ey, sbb baru pertama kali kan
tak tahu la adik ke kakak ke.. so panggil cik alya je
jom join contest nie k.. kalau belum join or rase nak join
jom g kat blog alyaeyanaqaisara


kenapa dieyba pilih pic nie sebab time nie dieyba happy sangat
abang sulung dieyba kahwin, sebab nie pertama kali
dalam keluarga kami buat kenduri kahwin
time nie jugak kami dapat kumpul 1 keluarga
termasuk dengan jiran-jiran lain
lokasi : atas pelamin
macam dah tak sabar lah pulak kan :)

syarat penyertaan :

1) Title Entry : Contest Best Photo of Me by Yqnq Ellyana
2) Letak banner kat atas dalam entry/sidebar korang..link terus ke blog Yana oke
3) Sertakan 1 gambar korang yang korang rase paling menarik
4) Ceritakan cket pasal gambar tu
5) Folow blog Yana dan LIKE page Yana kayh
6) Tag 3 orang kawan anda..make sure diorang tahu pasal contest nie kayh
7) setelah selesai, tinggal kan link entry anda berkenaan dengan contest ni di komen entry ni. Yana akan check setiap link yang sudah ditinggalkan.
8) Tarikh tutup contest : akhir bulan 6



Hadiah-HadiahNye :

hadiah tempat 1 & 2
so ape lagi jom la join contest alyaeyanaqaisara nie
belum cuba, belum tahu kan.. kan.. :)


nie hadiah tempat 3,4 & 5







ok last sekali nak tag :



1 comment:

Maya Lisa said...

good luck sayang..