picture

picture

Followers

Sunday, May 29, 2011

Haffiz : Thousand Followers Bloglist!

sebab hafiz dah ajak join, dieyba cuba la join segmen nie
ape lagi jom la join segmen nie, kalau blogger belum join
click sini je haffizmohdnoor. nanti dia ada bagi tahu syarat2 dia ok

Bloglist akan dikategorikan kepada
1- Blog Lelaki Pilihan
2- Blog Wanita Pilihan
3- Blog Mahasiswa Pilihan
4- Blog Mahasiswi Pilihan
5- Blog Pelajar Pilihan

ada 5 kategori bloglist
korang boleh pilih yang mane korang nak, kalau dieyba mesti la
blog wanita pilihan, sebab dieyba kan wanita.
yang len tu sume x seswai tuk dieyba, sebab dieyba bukan
mahasiswi pun. sebab sudah bekerja la.

so korang tunggu ape lagi je la layan blog
haffizmohdnoor nie. ala tak kena bayar pun la :)

Syarat-syarat :)

A) Buat post entry tajuk - Dear Haffiz : Thousand Followers Bloglist!

B) Letak header blog Dear Haffiz di atas . Copy and paste sahaja.

C) Tulis dan pilih kategori blog anda . Tiada syarat tetap untuk setiap kategori

D) Follow(tak paksa) danTinggalkan url post entry anda di ruang comment post ini.







1 comment:

Haffiz MohdNoor said...

thanks for joinning deyba.. tunggu update Apis pasal bloglist yee :D