picture

picture

Followers

Thursday, May 26, 2011

Keysha Contest (aku & tudung)

Cik Keysha kita buat contest (*0*)


syarat penyertaan :

1) Tajuk entry ni mstlah Keysha Contest (Aku & Tudung)
& letak skali pic keysha ni kt entry k :)

2) Mstlah ada blog sndiri n follow 2 blog bwh ni

3) Hantarkn sekeping gambar anda n tudung yg plg ske. Leh je nak posing berkumpulan tp hadiah hanya utk tuan pny blog (*0*)
4) letak kt sidebar pic kt ats & link kt blog keysha blk

5) Tag ke 3 org kwn

6) Ble dah join jgn lupe comment kt entry ni k.
kt blog keysha1111.blogspot.com
So keysha leh tau spe yg masuk : )

keysha nak bg hadiah ..bukan 1,2 or 3 tp 10 hadiah (^0^)
jadi harapan korang utk menang lg besar


ok sebab ape saya pilih gambar nie, time nie saya dekat melaka
ada kenduri tahlil, saya suka gambar nie coz Muhd Hady cakap saya comel pakai tudung
tak kisah la orang cakap ape kan :)

saya tag 3org kawan saya:





contest nie sampai 30Jun je tau.
kalau nak tahu hadia-hadiah nye.. korang g kat blog keysha ey
meh click nie keysha1111


Tarikh tutup contest ni 30 Jun

Bukan sikit tau Hadiah dia
Hadiah2 menanti anda :)

Hadiah tempat 1 : barangan bernilai RM50
Hadiah tempat 2 : barangan bernilai RM30
Hadiah tempat 3 : barangan bernilai RM30
7 hadiah saguhati : barangan bernilai RM10
Ape tunggu lg jom join ramai2 (^0^)






2 comments: