picture

picture

Followers

Tuesday, October 18, 2011

"giveway by, Marliyana Mk"


ok dengan rasmi nye dieba join GA liyana
korang pun mesti rasa nak join jugak kan
sebab hadiah dia boleh tahan menarik ;)

syarat-syarat penyertaan :

1. Buat satu enteri khas yang bertajuk : "giveway by, Marliyana Mk"
2. Sila follow blog ni..sertakan Name ID sekali (so, senanglaa nak tahu update terkini kan :)
3. Letak banner GA ni dalam enteri anda dan linkkan ke enteri ni.
4. Tag 3 orang rakan anda.
5. Nak like blog ni amat dialu-alukan.
6. Dah siap enteri? Tinggalkan URL enteri anda ke ruangan komen.

dieba harap, dieba join nie luck la
asik join GA, SEGMEN. asik x menang je
tapi ai x putus ase nokk..
tetap jugak nak masuk, mana tahu ada luck pulak GA nie kan
korang doa kan lah dieba ey..

 "giveway by, Marliyana Mk"
macam menarik kan GA dia, sebab hadiah dia pun ok
xpela dieba just cuba nasib je, kalau dapat
dapat la kan.. x dapat cubaaa lagi wokk
WISH ME LUCK DEAR ;)


tag dekat :
elena
iena
adiela

TARIKH TUTUP GA ini pada : 18/11/2011












2 comments: