picture

picture

Followers

Wednesday, October 26, 2011

SEGMEN | Lyssa Faizureen Ajak Kenali Blogger . Jom Serbu !!





Syarat - syaratnya :

1. Wajib LIKE Fanpage Facebook Lyssa >> TEKAN SINI !!
2. Harus Tengokk Ni >> SINI ! SINI ! SINI !
3. Buat satu entry yang bertajuk : SEGMEN | Lyssa Faizureen Ajak Kenali Blogger . Jom Serbu !!
4. Tempek Header Lyssa Di Entry Tersebut . 
5. Dalam entry tersebut perlu ada :
  • Cerita Mengenai Latar Belakang Korang (tak kesah lah apa - apa pun supaya orang lain tahu korang ni siapa .
  • Kenapa Korang Buat Blog ??
  • Siapa Orang Yang Telah Menarik Anda Untuk Ceburkan Diri Dalam Dunia Blog ??
6. Mudah je kan ? Bila entry itu sudah siap , hantar link tersebut di ruangan komen entry ini.
 
 
*Tarikh Tutup : 27/10/2011 pukul 4.00 petang ! (Jangan Tunggu Lama - Lama !)

- nama penuh dieyba : nooradibah binti maolop
 - umur : 20 tahun
- tarikh lahir : 15.06.2011
 - tempat tinggal : Ampang, Au3 keramat
adik beradik : 3 orang ( 2 abg, 1 adik )
dieba anak yang ke3, so dieba lah sorg pompuan, untung tau..
dieba dah BERstatus Tunang orang yang bernama Muhammad hadi
dieba tunang tahun lepas bulan 11. 20.11.2010, nak dekat setahun dah

- dieba buat blog, sebab dieba nak ramai kenalan
baru dieba tahu ramai jugak blogger2 nie kan. ada yang dari utara,
dari selatan & timur. dieba ingat kan kawan2 dieba je yg ada

- mula2 yang buat dieba TERtarik nak buat blog MY BFF IENA
http://ienacomel.blogspot.com/ korang terjah la ey, heheh
die punya cerita dalam blog dia mmg best, sebab tu dieba pun
teringin nak buat blog nie. so dia yang telah ajar dieba
THANKS DEAR :)












36 comments:

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow

~♥dieyba_baby♥~ said...

thanks pakjoe.. dieba singgah dgn segera ok..

syazana amira said...

selamat berblogging :)

nana singgah ke sini :D

~♥dieyba_baby♥~ said...

hye nana.. selamat BW ye.. hehehe..

♥mylifeismine♥ said...

hye . jom ke blog nina . nina pun join segmen kak lyssa .

Kasih Kita said...

Salam perkenalan. Dari segmen yg sama. Dah follow sini. Nanti follow kita balik ek :) TQ
http://duniakecilkuini.blogspot.com/2011/10/lyssa-faizureen-ajak-kenali-blogger-jom.html

era kecik said...

hi! selamat berkenalan :)

singgah dari segmen yang sama :)

http://budakkiutmiut97.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

eyryn said...

hye dear ! ryn datang jengahh blog awak dari segmen sis lyssa :)
hehe.. keep up blogging yurp !
meh laa singgah blog ryn kalau awak sudi :)

http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

PinkUmmi said...

singgah sini pulak dr segmen yg sama

http://zahirahzahrin.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

PinkUmmi said...

terjah sini..
dr segmen yg sama

http://zahirahzahrin.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Aimi Farhana said...

join segmen niey jugaks ;)

nurul nabila bt medan said...

dri segmen sama...bertandang ke sini~

http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

nadzirahzulkafli said...

singgah dari segmen yang sama =)

~♥dieyba_baby♥~ said...

thanks uols.. dieba akan singgah satu.. satu blog uols..

wanie wonek said...

singgah sini

miss ana said...

datang golek-golek...kuak lentang dari segmen yang same....salam perkenalan ye... c=
http://missanadream.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Si Sotong Manja said...

berenang sampai sini ~! wow , byk love nieh ~!! nak curi satu boley :) hihi ^^ senang2 singgah lubuk SM wokey :) happy blogging^^

Mrs.A(Atiqah Wadihah) said...

saya follow dari segmen lyssa.follow blog saya juga ye..

Missy Diya said...

hello salam kenal, diya singgah sini membaca,mmg dh follow kamu.

diya dari segmen lyssa juga
http://missydiyaempunya.blogspot.com/2011/10/3-segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

senang2 singgah lah ye :)

Cik Tyrah said...

walking here from segmen sis lyssa. salam perkenalan :)

http://miszathirah.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

fiqah said...

dtg dri segmen yg sma...salam perkenlan

Aleen Sepet :) said...

leen dtg serbu dari segmen lyssa :)

serbu blog leen jugak ye :)

http://ceritaaleensepet.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Nurul Amirah Anis said...

Dri segmen yg sama..fllow awk….http://belogcikamirah.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html kalau blum fllow sya, fllow taw..

Sarah Hanim said...

hye awk , sy dtg jenguk blog awk :)

http://sarahanimismyname.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

c nana said...

BW sni dri segmen Cik Lyssa kiut! :) hepi blogging fren :)

SpidermanHere said...

Assalamualaikum w.b.t :) Hello admin. Lina serbu blog ni, dah follow pun. Kalau ada masa, jom terjah sini koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html balik. Happy blogging~

aien said...

haikhaik >< ain dry segmen yg sama :) follow ain balek boley kan ? hee nice to meet you .

http://aienstory-aien.blogspot.com

fieda said...

Datang sini nak kenal2 dgn rakan blogger..
Happy blogging....

http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

YNA said...

alahai sweetnyer header blog :)

akak suggest awak buangkan word kt bawah ya? sng kwn2 nak komen :)

happy blogging dear :)

^^eKaTiKaH^^ said...

woot woot...singgah sini dari segmen yg sama..salam perkenalan..nice blog ^^

faridah nazurah said...

singgah sini dari segmen yang sama. jom singgah balik ye,

http://faridahnazuahthesinge.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

happy blogging dear :)

Saia Budax Lanun said...

Assalam, hai terjah kat sini jngan lupa pi kat buruk aku erk... 4llow u..


http://ikhwanmencarinurillahi.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

AQiLaH QeYLa said...

ai.. dtg dr segmen yg sma..
slm knl.. dne follow..
:))

Marina said...

marina datang serbu sini dari segmen lyssa...salam perkenalan..

http://marinafazli.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

teh o beng said...

@~♥dieyba_baby♥~

hey..i'm BW here..cumei blog haa :P

dah follow u nt singgah2 blog kite balik ea..kalo sudi follow balik dipersilakan..hehehehe :)

salam kenal2 :)

ain dzaya said...

da bertunang lorh..
ehehe...btw comel pinky blog..


keeping blogging dear ^.-