picture

picture

Followers

Wednesday, October 12, 2011

Segmen : Aku cuma seorang blogger


sebab blog dieba ada bisnes, pasal diri and kecantikan
kadang2 pasal diri sendiri pun ada, terpulang pada mood
blog yang dieba minat sgt, blog kak zie
princessredbloodsnow wlaupun isian dia pendek
tapi penuh makna tau ;)


















18 comments:

fieda said...

datang dari segmen yg sama...salam kenal...follow u...:)

http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/10/aku-cuma-seorang-blogger.html

~♥dieyba_baby♥~ said...

thanks fieda.. follow u back..

Miss Nadya said...

melawat..:)

new entry :: Blog Pilihan Hari Ini ツ

Tihara said...

salam,

follow you

datang dari blog ben..nice blog :)

ceriteraliyana said...

hye3!! yana dengan tinkerbell datang dari segmen yg sama.

salam perkenalan!!
hepy bloging!! ^^,

Nafisah Ruslan said...

salam kenal ^^

gadis melayu said...

window shopping sini..^_^

AKU CUMA SEORANG BLOGGER

aima mazlan said...

aima dari segmen same...
dah follow sini jgk tau
http://cinonetstory.blogspot.com/2011/10/segmen-aku-cuma-seorang-blogger.html

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup said...

waaa awk pun ikut segmen ini.....upsss tiba-tiba commnet ini, lupa nak kenalkan diri.....salam kenalan dari cayob!...ini kali pertama ayob datang sini...waaa mantoplah blog ini.......maka....c`ayob follow sini .

Alang-alang saya datang ini, Kalau sudi kunjung2 sya di blog yang tak seberapa ini.........tak follow pun tak ape...janji awk datang, Inys Allah.

www.cayob.com

^^eKaTiKaH^^ said...

huhu, singgah sini dri segmen yg same..nice to meet you.. ^^

Arm'z said...

Dtg buat kacau dri blog Abg.Ben.. Jom buat kecoh kat blog sya...

Eza Boom Boom :) said...

Hai awak, eza singgah sini dari segmen Abang Ben..Kalau ada kelapangan, jempot lah datang melawat blog Eza.

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/aku-cuma-seorang-blogger.html

nurul nabila bt medan said...

hye..
dtg dri segmen sama =)

~♥dieyba_baby♥~ said...

thanks uols.. dieba akan dtg kat uols pnye blog.. tq..

noraauliyya said...

singgah dari segmen yang sama :-)

kisahku orang biasa said...

aiii fieda~~ieza singgah & follow sini,dri segmen yg sama :) tq mai & follow ieza ")

Cik Akmal said...

hi..dari segmen yg sama.. salam perkenalan..

http://sicantiksiezuka.blogspot.com/2011/10/segmen-aku-cuma-seorang-blogger.html

~♥dieyba_baby♥~ said...

dieyba da follow n singgah blog uols.. thanks dtg blog dieba nie.. muaahhxx ;)