picture

picture

Followers

Friday, July 6, 2012

happy bufday to me ♥♥ 15.06.2012

A'SALAM..
sebenar nye dah lama nak buat entry nie
bz je sejak2 kebelakangan nie.
tapi lah kan, dari biar blog nie berhabuk, baik update
story begin :)

thanks sape yang hadiahkan kek nie
sangat sedap :) 

muka gembira, sebab lepas nikah je sambut bufday lagi

yeahh ! da tuip lilin :)

zorro#

dah sedia nak potong kek
tapi dalam mulut dah masuk skit kek da :)

suami pun x tukar lagi baju nikah
sempat lagi nak sambut bufday, thanks syg <3

kawan2 yang very sporting
i love u very2 much frend

thanks coz meriahkan lagi parti nie

:)
selamat ulang tahun yang ke 21 tahun
semoga dieba lebih baik dari yang sebelum nie

4 comments:

Zie Madini said...

hepi bday dieba :) 21 baru ea. muda lg nih...hehe

~♥dieyba_baby♥~ said...

aa.. muda lg akak :)

thanks akak :)

Misz Mieza said...

Hepi belated bufday dieyba! ^^,

~♥dieyba_baby♥~ said...

tq misz mieza :)