picture

picture

Followers

Thursday, July 12, 2012

♥ picnik bersama family, suami + bff ♥

A'SALAM.
wah sekarang nie busy je
yela suri rumah sepenuh masa, tapi still lagi meng update blog
nak cite pasal g honeymoon bersama yang tersayang dekat PORT DIKSON
memang best gila lah, walaupun family bersama juga. 
INSYALLAH honeymoon kali kedua hanya dieba N incik suami je

tengah bandar2 PORT DIKSON

cantik kan bulan kecik tu

lepak kedai minum dulu
baru balik hotel OCEAN VIEW

keesokkan hari nye
BBQ time, hitam kan muka kami
di sebabkan mandi berJAM2 lama nye. hahaha

comel nye anak buah aku nie
hihihih

pandai posing la, macam maksu dia juga
umaira comel nye kamu, maksu rindu kat kamu

tgk tu umaira tido, nyenyak
aku je khusuk makan  

sedang berpicnik
enjot it  




best nye berSWIMMING

time nie jalan2 dekat batu 4
pergi makan dengan family sume 

nak juga muka aku nie ada kan

 my mom dengan my dad
so sweet 
amboi nak juga tangkap gambar ey
xpela ayah ! bukan selalu kan

hitam nye kami
tapi xpe, janji enjoy 

♥ PENUH DENGAN MAKNA  

cantik nye gambar nie 



muka ketakutan la nie
hahahah #
ada sebalik cerita nape aku takut dekat ngn kuda nie












3 comments:

laskar pelangi said...

bestnya picnic:)
hilangkan stress..
wahhhhh! cantik baju kawen awak tu:)
warna pink muda eh?

Misz Mieza said...

Bestnya jalan2 holiday dengan family! ^_^

~♥dieyba_baby♥~ said...

laskar pelangi : btl2 hilang kan stress slps kawin.. hehehehe.. aah warna pink cair mcm tu la..

misz mieza :aah mmg best.. sebab satu keluarga ada kan.. lg2 tambah family baru (menantu)