picture

picture

Followers

Saturday, July 28, 2012

♥ my cat : KUDUNG ♥

ASALAM, baru kesempatan nak update blog
memang busy la skrg, sebab dieba ada bisnes skit time ramadhan nie
ALHAMDULILAH. bisnes berjalan dengan lancar

ok back to story.
sebab ape entry ari nie KUDUNG.
sebab kucing dieba hanya BERtangan 2 BERkaki 1
coz masa dia lahir hari tu kaki dia terikat dengan tali pusat kembar nye
bawak g jumpa doctor, terpaksa kena potong sebab dah x blh nak bukak
doctor pn terkejut dia boleh hidup tau. 

tengah men nyorok2 dengan dung
hihihi#


suka dapat men dalam bilik


dieba n suami memang sayang gila kucing nie
hah nampak x kaki dia kudung. kadang2 panggil dia hero


4 comments:

Masmira Masri said...

comelnyer....sedeyh nyer ...sy nih mmg cepat emosi kalau tgk kucing2 mcm nih...=( sorry yer ternanges ...kemslm kat kudung yer....pelok cium skali....

http://myaleo.blogspot.com/2012/07/me-with-my-sweetheart.html

cik chinta said...

comelnye. nk sekorr.

~♥dieyba_baby♥~ said...

masmira : ala yke nagis.. hihi suami pn nagis mcm kaki dia kne ptong..

cik chinta : tinggal seekor nie je yunk.. hehehe

Pn. Sheila@CC said...

allhamdulillah... zakat yang wajib dibayar...