picture

picture

Followers

Monday, September 10, 2012

♥ serba sikit tentang my wedding ♥

A'SALAM.
dieba nak cite sikit tentang wedding dieba haritu.
dari baju sampai lah ke outdoor.
walaupun gambar ada sikit dieba dah masukkan.
tapi ada lagi. juz nak bagi info kat korang.
xpe kita layan gambar dulu k..


nie baju persandingan dieba belah umah pompuan
kalau uols nak order or runding boleh ke fb dia
mekap dia pun sangat cantik.


pelamin dia pun buat kat tempat yang sama
dorang punya service mmg cantik.
bertemakan FLOWER.


nie doorgift dieba.
warna pink + biru. sebab dieba mmg nak tema warna nie.
yang ada pic tu sign our utk guestbook.
then yang ada pink tu buku guestbook dieba.
memang cantik akak farah buat.
or fb dia


kek nie mak dieba yang sponsor kan.
order dekat pistachios bakery (taman permata)
kek dia memang sedap. uols boleh order macam2 corak.


bunting belah pompuan.
belah laki x amik gambar lagi. hehe #
dieba order dekat mesra kad kahwin (wangsa walk)
kalau uols duk dekat2 KL.
boleh la uols order dengan dia. banyak free gift yang dia bagi.
kad kahwin pun dia buat yang terbaik.






akhir sekali kalau uols nak amik photographer terbaik
amik dekat abg usman. dia buat memang bagus.
sume gambar dia memang terbaik.
korang xkan myesal amik dengan.


notapink : serba sedikit pasal my wedding, x banyak yang bantu..
                sikit2 tu boleh la.. janji ada kan.. hehehe






4 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

cantikkkk nyer!

~♥dieyba_baby♥~ said...

thanks mrs.eady :)

Wahyunie Wahip said...

nice :)
agk-2 berape habis semua?

~♥dieyba_baby♥~ said...

thanks :)

boleh di katakan dlm rm20k.. plus2.. kena pandai bajet la..