picture

picture

Followers

Sunday, October 7, 2012

♥♥ LEXIS : WORKING + HOLIDAY ♥♥

baru balik dari LEXIS PD.
memang best tempat dia, pergi sana pun sebab atas urusan keje
sambil2 holiday, tapi masa suntuk juga kat sana
sebab orang terpenting kan. hehe #
 tak apa kita layan gambar dulu ok..

dalam bas, OTW nak pergi LEXIS

siap karaoke lagi kan
best lah dalam bas nie
thanks kak ina. kalau uols ada rombongan apa2
bagi tahu dieba, dieba tahu mane nak carik
perkhidmatan bas, bas dia mmg ok besar lagi :)
memang puas sume yang naik nie, tengok lah sape yang arrange kan.
kalau bukan saya kan :D

dah sampai dah :)


nie lah sahabat2 saya di tempat keje
dorang very sporting :)
time keje pun ok, best sangat keje dengan dorang


 taklimat HR
taklimat saya

 nie lah kak dilla
MANAGER HR saya :) 

 nie bos saya, CEO puan sharina 


 kami tengah bosan lah nie
sebab asik tangkap gambar je 

 lexis bagi kami pen dengan pensil
comel kan, still simpan lagi sampai sekarang


 kad bilik kami 

 bilik dia memang besar
cantik, puas hati sangat.

 malam nanti baru mandi tabh
sebab x cukup masa, banyak sangat aktiviti 

 main treasure hunt 

 kumpulan nie lah yang menang 
tahniah BIOGRESS.


 carik, jangan x carik.
good luck sume.

 hadiah saguhati 


 hadiah tempat pertama, kedua dan ketiga dapat VOUCHER.
tahniah korang sume ey, korang main dengan bagus sekali


 nak turun dengar taklimat AKAUN pulak
lepas penat main treasure hunt. gigih kan juga turun..


 comel kan kami 

 memang mengada2 nak pakai speak.
nie bukan speak dieba, sje je nak cuba.

 iena, azie, dieba and kak dilla (manager HR)
sporting sangat 

 eh kenapa nie !

 iena, azie, dieba and puan sharina
belakang tu bos2 PROTON and PERODUA.


 puan sangat sporting 

 nak balik dah, kalau boleh x nak balik
nak duduk lama2 dekat sini
tak puas nak duduk sini :P

 bos PROTON & PERODUA

 ramai kan group kami
memang best



 budak office saya


nak balik dah.
sungguh penat, tapi memang best
lain kali boleh pergi dengan suami pulak






5 comments:

Ikmal said...

Assalam, terbaikkk... ceh..ceh..ceh... abg pakai baju putih Itali tu memang sempoilah...

dEdEQ dE wIshEs said...

WAH .. MEMG HEPPENING LA TGOK AKAK N GENK2 NI .. EHHE .. BYAK AKTIVITI N SELESA GILE TGOK

~♥dieyba_baby♥~ said...

hehehee.. tu la, best kan.. mmg seronok pn,..

Nurul Aini said...

Singgah sini balik..dan follow juga..hehe..lawak kampus..saya beli sampai jilid 12..habis komik nie lunyai adik saya baca.

^__^

Zie Madini said...

eee bestnyaaa. nak itottttt