picture

picture

Followers

Monday, October 29, 2012

♥ SINISTER ♥ Wangsa Walk with BFF & HBF

Salam sume.
mood masih lagi bercuti, x puas ase nye cuti 3 ari
kalau nak, nak seminggu. ahaha
melampau lah kalau nak cuti seminggu kan
company aku x pela juga :P
so ! dah dapat gaji, duit nie mula nak mintak kuar je
asik nak g sana, g sini.. mana duit x abis
uols dah tengok SINISTER.
dieba dah tengok dah. cerita dia memang banyak terkejut

tengah menunggu movie
duduk sekejap dekat bowling
sebab wayang pukul 11.40. kami sampai kul 9 lebih
awal kan, semangat takut tiket abis :)

dah masuk dalam wayang da
sempat kan tangkap gambar 

gambar pun dah x ikut turutan
lantak pi lah. kepala pun dah pening 


tengok nie suami gade2
orang suh tangkap gambar betul2, dia tutup mata lak
menyampah aku.
cerita nie memang best, tapi hujung dia x berapa best sangat
kalau uols tengok ngn balaksss boleh nak gade2
hahahaha.



5 comments:

Ikmal said...

Assalam, bukan tu cite seramkah?... aku tak suka tengok cite seram2... bukannya takut tapi ada sebabnya... hehehe

~♥dieyba_baby♥~ said...

hehehehe. sebab ape plak ?? seram tu mmg la.. tp phujung dia x best...

CIK PARO! said...

apasal hujung2 xbest plak..hehehhe
dah lame x tgok wayang

~♥dieyba_baby♥~ said...

kena tengok la.. x best la klw cite kan.. x suprise :)

ezyra daniel said...

best nye dpt tgk cte uwh..zyra teringin nak tgk tp tkde geng nak g sme..kwn2 smue blk kg..haha..