picture

picture

Followers

Sunday, December 2, 2012

Bufday Ayah | Hari Minggu (Sabtu)

Salam sume :)
dengan mood x sihat, update juga blog
takut nanti blog berhabuk :)

ok gambar nie masa dieba pergi sambut bufday ayah
kami satu family pergi ampang park
first time naik LRT, bukan x pernah naik tapi dah lama x naik

pic sebelum naik LRT 

my mom, sayang makkk 


 my mom and dad :) 



 now dah pakai token ok
x payah nak pakai kad lagi

tengok tu seruis je muka dia
tapi apa2 pun kakak sayang korang sangat2 




 samapi pun destinasi kami

 tengah order makan


 semangat kan aku nie
boleh lagi pic2. hahaha :P
 sedap nye minuman aku tu
vanilla shake :)
 dah semesti nye makanan aku
chicken chop :) memang terbaik dari cozy corner

nie makanan kgemaran ayah n mak
aku mmg x berapa makan sangat

HAPPY BUFDAY AYAH, SEMOGA PANJANG UMOR :)

2 comments:

fatin amalina husna said...

husna x pernah lg naik sebarang kenderaan yg mcm tuh..huhu..

happy birthday juga buat p.cik..=)

Wak Gelas™ said...

sepelaung je dr opis wak nii... ihhiKks