picture

picture

Followers

Monday, November 11, 2013

Aniq Dah Ada Kereta :)

Aniq dah ada kereta baru dah
lepas nie dah x nak naik kereta mak and abah laa
hehe, thanks atok abah sebab belikan
abah dia la ni PAU atok dia.

bukan aniq yang nak main sebenarnya
abah dia yang nak main kan.. kan..
hehe# 
diba beli dekat chow kit, rm260
ada warna pink, cantik sangat.. rasa mcm nak beli
tapi aniq boyy laahh.. hehe
kereta ni siap ada remote lagi. kita boleh kawal dia
ataupun dia boleh tekan minyak sendiri.
memang puas hati laaa :)

5 comments:

husna zahidi said...

besarnya keta aniq..hahaha..

Aefa Aerisya said...

aniq.. nk pinjam kete.. hihihi

Azhafizah Md Nor said...

wahh ade kereta besar sudah//mesti nak dok dalam kete je kan.

Puan Gojes said...

wa, bestnya wak ;)
comel lagi keta tu ;D

Zie Madini said...

whoa! best ah. aunty zie pinjam blh tak, aniq? hehe