picture

picture

Followers

Wednesday, November 20, 2013

Baju Lagi Untuk Aniq :)

 kegilaan baju bandle or baju murah
atas ni sume rm1 untill rm5.
sangat murah kan ?? baju pun ok lagi.
macam baru tau baju dia.. x ada koyak or kotor
diba memang kegilaan baju sebenarnye
bulan ni inshaALLAH x beli baju dah.. hihi#

ni pun salah satu nye baju bandle yang diba beli
senyum selalu la aniq oi
semoga aniq cepat sembuh ey sayang.
anak diba smapi sekarang batuk and selsema dia teruk sangat
x baik2 lagi, risau diba..
badan dia pun kejap panas, kejap x. pagi td panas gila
tapi bagi ubat ok sikit, panas still ada lagi la..

risau la kan, budak demam la kita risau
sebab dia x tahu cakap, mana sakit.
tahu nagis je.. semoga muhammad aniq ammar cepat sihat
and active mcm selalu sygg :)

6 comments:

Ann@zanyra said...

comelnye aniq...bile dh ade baby, excited nak shopping utk diorg lebih kan..geram tgk!

lily lotus said...

bertuah aniq selalu dapat baju baru.. hai salam perkenalan :)

Azhafizah Md Nor said...

banyaknye baju aniq..comel comel :)

Che Rosliza Che Mat said...

Sekarang dah besar dan hensem..

ann-zack smile said...

Cantik2 baju Aniq.. Mummy pun ada juai bundle baby nie.. ngeee

Zie Madini said...

bestnya aniq, asyik dpt pakaian bju.byk lak tu.hehe