picture

picture

Followers

Sunday, March 3, 2013

beli barang baby.. ape yang patut dulu !

 baru lah ada kesempatan nak beli barang baby
sebab duit br1m dah dapatkan. so ajak suami g beli dekat ampang
MANJAKU.. stoking pilihan suami.. dia yang nak amik warna nie

diba beli barut mcm nie senang kan
xpayah nak lipat2 lagi.. 

cotton buds untuk baby 

kelambu dengan getah untuk tukar lampin baby
xpayah la beli yang corak2.. nie suami yang pilih..
dia amik je mana yang suka.. kita layan kan jela 

cream nie dieba yang nak
sebab elok untuk celah kangkang baby, kalau ada merah2 kan

excited ! pilih baju.. baju sume mummy dia yang pilih
suami sebenar nye xbg beli baju lagi.. tapi dieba nak juga beli :) 

dieba paling suka baju nie.. nampak cute sangat
hujung bulan beli lagi ^_^ 

botol susu pun dieba yang pilih
xpayah beli satu2.. beli set terus.. xpayah pening2 carik 

mak cakap towel kena beli dua
tapi dieba amik satu je.. ingat kan cukup satu.. 

yang nie pun dieba pilih..
sebab nampak cute sangat..

tempat cuci botol pun dieba amik juga
tapi amik murah2 je.. ada yang mahal.. tapi x tahu ape la ape yang best
mahal2 nie kan.. 

akhir sekali set mandi baby
dieba amik yang johnson baby nye jenama..
suami kata elok.. lagi pun wangi..

ada lagi sebenar nye nak carik macam pampers, thermos panas
tapi dieba x beli lagi.. sebab pampers x tahu mana yang elok
hujung bulan pergi lagi..

7 comments:

Nurul Husna said...

dieyba, murah tak barang kat situ? sbb husna pun duduk ampang je..selalu lalu kat kedai manjaku tapi tak pernah singgah lagi..sbbrasa mcm awal lg je nak singgah..hehe

~♥dieyba_baby♥~ said...

murah.. lg pn barang dia byk pilihan.. ada pureen, anak ku.. mcm2 ada.. g la beli kat sana..

Nory Zoulkefle said...

comeyy kan barang baby,,,
nory yang takde baby lagi ni pon suka shopping barang baby untuk anak buah...hehehe

aiin baharom said...

tahniah.....jage kesihatan ye...teringat mase preggy dulu mmm rindu lah plak hu3

aiin baharom said...

tahniah.....jage kesihatan ye...teringat mase preggy dulu mmm rindu lah plak hu3

Mimie Najib said...

geramnya tengok barang bby yng comel2 ni.. :)

cenderamata dari hati said...

layari http://cenderamatadarihati.blogspot.com

hamper barangan bayi pada harga berpatutan untuk diri sendiri & dihadiahkan kpd kenalan

maaf tumpang iklan

(alat senaman untuk kempiskan perut/ kurus pun ada..kembali kurus slps besalin nti)