picture

picture

Followers

Sunday, March 3, 2013

karaoke karangkraf | hajat suami

location : karangkraf
time : 1pm - 6pm

karangkraf, hati dah berdebar2 bila nampak pintu masuk
aku pulak yang debar2.. 

tengah menunggu
besar juga stage dia 

incik suami tengah mendaftar
no giliran 10, and no bertuah 133 

 big boss pun ikut juga
saja je ajak dia g karangkraf nie, sebab dia x pernah pegi

 muka time nie senyum, sebab belum start nyanyi lagi
tapi banyak kali minum air :P


 juri pertama maya (matahari)

 dah start nyanyi da,
nyanyi pakai minus one.. x pakai cd lansung
tp incik suami da biasa xpe..

juri kedua FAZLI ZAINAL
alhamdulilah dorang kritik pun x ada yang buruk2
sume nye ok..

nota tangan : doa-doa kan suami dapat masuk final ey.. amin 

2 comments:

Nory Zoulkefle said...

nory dulu sebelum kawen rajin jgak masuk pertandingan karoke, tapi sekrang dah segan...nyanyi kat kotak merah jela...heheheh

AyueJean AJ said...

Semoga dapat masuk final... =D
Gudluck...