picture

picture

Followers

Thursday, March 14, 2013

kandungan dah cecah 8 bulan ke atas.. alhamdulilah !


now 8 bulan dah x ada alahan..
cuma sakit2 pingang ada la.. sekarang pun kepala anak dah ke bawah
cuma dieba x berapa nak tahu kiraan dia, tu pun kena tanya doctor nie la gambar semasa..
x ada mood nak amik gambar banyak2.. tapi bila dah keluar kamera
belambak je gambar kan.. hihhi :)

dieba pun da scan dekat doctor jantina anak
tapi dieba nak suprise kan dulu.. sebab akak ipar dieba kata
nak belanja 4d scan.. lepas 4d scan tu selesai baru dieba bg tahu jantina anak
semoga anak dieba nie jadi anak yang soleha & soleha..
cukup sifat nye.. amin



4 comments:

Azhafizah Md Nor said...

alhamdulillah semakin hampir ye.moga selamat semuanya nanti.take care diba and baby.ibu mengandung semesti comel (:

~♥dieyba_baby♥~ said...

thnaks fiza..

Mimie Najib said...

take care..bestnya dah nak ada bby.. :)

~♥dieyba_baby♥~ said...

thanks mimie :)