picture

picture

Followers

Tuesday, September 9, 2014

Raya Wif Hajoons !!

Salam korang, baru kesempatan nak update blog ni !!
terbz sangat lahai, raya dah abis diba ttp nak update
so kita tengok gambar jela ey ! diba akan cerita mana rasa nak cerita je
hahahahahaa. raya wif dak2 ofice


 ain wif farah !
pantang nampk kamera ok

 diba wif farah ! 
comel takk ??

 kek raya ! sangat sedap red velvet
corak pun puas hati ok :)

 makanan yang di hidang
gambar kambing x sempat nak amik
kambing sangat ;ah sedapp ! daebakk

 ni lah budak2 hajoon !
campur2 ada account ada admin finance


 wif dak hajoon pandan indah
kak mas and kak sue, 




 wif bos puan sharina
hihi ! senyum 


 dengan bos tersayang kata kan
sporting habis la ni kan :P



gambar dengan props mesti kena ada

sangat2 la tersorry sebab baru sempat nak update
ada banyak lagi cerita, tunggu besok2 nye pulak k
haha ! jangan bosan jenguk blog diba tauuu !!!

2 comments:

Dayang Syazwani said...

dibaaa , meriah nnyaaaa raya..
saya lg laaaa, update raya pun xda..
huhuhu...
bru nk aktif balik

Santan Manis said...

seronoknya! meriahhh! :D jmput singgah ke blog SM kalau sudi :)

http://santanmanis.blogspot.com/2014/09/kenapa-orang-suka-naw-buat-duck-face.html