picture

picture

Followers

Wednesday, October 15, 2014

Baju Nikah / Tunang untuk di sewa

bila tengok2 balik baju tunang ni, rse mcm nak tunang sekali lagi kan, haha
so ! diba nak sewakna baju ni untuk tunang / nikah, sebab diba dah x pakai
ni pun ada ipar yang belikan, tq dila love u ya ! hehe.. 

so sape2 nak sewa , wassap diba ey 017 - 2958096
diba nk sewakan RM150 termasuk dengan basuh dobi, so korang tak payah basuh
harga ni da termasuk, tapi diba nak deposit la ey, senang kalau ada ape2 kerosakan
diba akan tolak dari duit deposit tu , hah ! baju ni SIZE L, warna GREY.

mana tahu nak carik warna2 ni susah kan


1 comment:

mizzleenaothman said...


Salam dear.Tq coz introduce tempat ni .Tak pernah tau pun .Terliur gak tgk cheese nan.Nanti akak g tempt tu ..dpt lah u pahala sbb bg tau good things kat orang.
Salam perkenalan.ini first time I singgah blog u .Jemputlah singgah ke blog I semoga terjalin ukhwah,