picture

picture

Followers

Wednesday, October 8, 2014

Selamat Hari Raya AidilAdha

Selamat hari raya aidiladha, nak wish juga walaupun dah abis
haha ! aniq semangat nak tengok lembu kena sembelih
dekat rumah diba, sembelih 9 ekor lembu
seronok je bila tengok lembu banyak2 kan :)

alhamdulilah kali ni raya haji dengan orang tersayang
ofcoz suami dan keluarga ada sisi kan, bff pun ada
kami tiap2 tahun mesti ada kumpul sume

 aniq cuba nak buat peace ! boleh la tu aniq

 iena, aku & nora
BFF saya ! nora rajin potong daging sampai selesai majlis
kami x boleh tolong sebab ada tanggungjawab ! haha 
layan kan anak & suami. haha

 wif iena
sume pakai hitam aku je pink
korang ada janji kan :P


tengok tu, elena pn HITAM
saja la tu xnk bagi tahu aku suh pakai hitam !
raya thn lepas aku beli baju hitam banyak2

hehe # SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA 
MAAFAN DR HUJUNG RMBT KE HUJUNG KAKI EY.


2 comments:

idzwa kamaruddin said...

seronok nyer..meriah ;)

safurara said...

selamat hari raya haji.hehehe.

#JalanJalanKlikIklan