picture

picture

Followers

Friday, October 17, 2014

RSMY roti nan cheese | HOSPITAL COLUMBIA

RSMY , nan cheese
dekat hospital columbia, setapak.

memang sedap roti nan cheese dia, rm6
tak payah mintak lebih, dia memang bagi cheese lebih
hari tu teringin nak makan, so ajak la dak2 ni g..
search dkt google, dorang kata kat RSMY ni sedap
so cuba la, memang best ! cheese banyak oii,
lepas ni nak ajk BFF kita pulak g sni, suh dorang rasa

 tengok tu muka aku happy dapat makan

 model ke weyyy !! haha


tengok banyak kan cheese dia, makan banyak pn muak
aritu belikan utk suami juga, suami pn kata ok
memang sedap, boleh la ajk korang g sni ey :)

RSMY Best Cheese Naan
D72A, Plaza Usahawan
Genting Klang,
Taman Danau Kota KL

4 comments:

Muhammad Khudri said...

berapa harga nie??
Klu dengan Roti NAN jalan TAR tue yang mana lagi best?

~♥dieyba_baby♥~ said...

dia sama je muhammad khudri.. branch yang sama

misz sheyla said...

xpernah mkn lagi...tapi lately ni ramai pulak pos roti nan cheese....harus menjengah jugak mencari ni

Zie Madini said...

sedap nyer sis