picture

picture

Followers

Monday, July 11, 2011

kalau dieyba buat CONTEST rase nye ada owg nak join x ??

assalamuailakum semua :)
tiba2 rase macam nak buat CONTEST lah
tapi kalau dieba buat CONTEST ada ke orang nak join ??
mesti x ada kan, sebab dieba nie bukan nye hebat sangat..
kalau ramai yang kate nak join , insyallah dieba akan buat
bukan ape , dieba nak ramai lagi kenalan kat blog2 nie
sebab tengok blogger2 buat contest macam best je kan..
tapi boleh bagi idea x nak buat contest ape ??










2 comments:

Shah URL said...

buat contest bg satu tajuk yg releven then pen join contest membuat entri yg releven berdasarkan tajuk tu. sape nye content plg OK.

xpon contest SEO je. bg kata kunci pelik2. nnt bila search kat Google sape join n plg ada kat atas dia menang..

ok x? muahaha mesti ramai nk nye

~♥dieyba_baby♥~ said...

kalau mcm tu shah la buat ey. diba join.. pasr\tu bg diaba menang ok..
heheh.. ok..