picture

picture

Followers

Thursday, July 7, 2011

Mega Giveaway by Yana & Cik Putih

Assalamualaikum.
bismillah , saya nak join la mega giveaway nie
macam best ok. kalau korang2 nak join jugak
korang boleh clik kat banner or link nie
senang je syarat2 dia.



1) Follow blog Yana dan juga Cik Putih
2) Buat entry "Mega Giveaway by Yana & Cik Putih"
3) Copy banner diatas dan linkkan ke entry ini
4) Tag 3 orang rakan korang. Make sure tahu pasal Giveaway ni
5) Like fan page Yana & Cik Putih *kalao sudi ye*
6) WAJIB tinggal link entry korang di ruang komen
7) Copy senarai sponsor dan pastikan ada dalam entry korang



senarai sponsor :
  1. Scarf Sweethoney
  2. Wirda Azurainie.  
  3. Droplet House
  4. Lens Mania
  5. Ayu-Raudhah Shawlstore
  6. Nora Nabella
  7. Applepinkbow
  8. Syafeika Edora
  9. pixel mania
  10. Wan Hazel 
  11. Momo Chan Collection 
  12. NHL Colloection
  13. Kei Seinchi
  14. Sya Razali 
  15. Aimi Craft 
  16. Habibi Hamid
  17. Shawl Az 
  18. Imann Abdul
  19. Aan Boutique
  20. KZ Nabihah Boutique
  21. Ciktiqz Adamaya
  22. Tri Fa
menarik bukan. korang pun cepat2 lah join.

ok saya nak tag kawan baru saya
1.adielasyahirah

ok done ! done..








5 comments:

Engku Sofea said...

TQVM tag syg. InsyaAllah t sofea join :)

~♥dieyba_baby♥~ said...

ok.. ur welcome :)

NUR AIN AZMAN said...

gd luck awk :)

~♥dieyba_baby♥~ said...

thanks ain :)

C i k P u t i h K e b a b o m ! said...

sudah check penyertaan.
thanks for joining.
Gudluck ! ^^,