picture

picture

Followers

Monday, July 11, 2011

Segmen " Jom berblogjogging Bersama Cik POP"


ok kali nie nak join segmen pulak
segmen Jom berblogjogging Bersama Cik POP
tengah boring nie tak tahu nak buat ape
dieba pun join la.
kalau korang nak join pun boleh

Syarat-syaratnya 

1. Wajib jadi follower Cik POP :)
2. Letakkan banner kat atas nie di blog korang ( linkkan image tue kat entri nie k )
3 . Tajuk Entri : Jom berblogjogging Bersama Cik POP 
4. LIKE blog ini ( ada d sebelah kolum kiri ) ( jika ada )
5. Follow Twitter Cik POP ( bg yg ada ) 
6. Tagkan 3 orang bloggers ( pastikan dorang tau ya ) *optional
7. Linkkan URL entri korang di ruangan komen di bawah okey :)

DONE !! 

korang nak tahu tak ape korang dapat ??
1. POP akan blogjogging ke blog korang dan promote blog korang di blog Cik POP 
2. POP akan start promote besok ( 7 July 2011 ) 
3. POP akan promote 5 blog setiap hari :)
4 . Sekiranya banyak yang mengikuti blogjogging ini , POP janji akan wat satu GA ( GA dari Sabah ) ehehhe...( kalau followers POP sampai 600 ) ehehhe..

saya tag :)
iena
shara
elena







2 comments:

Cik Bell said...

join segmen nie jugak ^_^

salam perkenalan n follow u

berpeluh tak berblogJOGGING tu?hehe

~♥dieyba_baby♥~ said...

salam perkenalan :)

berpeluh jugak la..

hehehe.. follow selalu ok .. tq