picture

picture

Followers

Wednesday, July 27, 2011

RAMADHAN NAK TIBA


Assalamuailakum semua :)
ramadhan nak tiba dah kan. diba nak ucap kan kepada
flowers2 diba dan yang selalu dtg blog diba nie
selamat meyambut ramadhan :)
korang semua dah ganti ke puasa bagi yang pompuan.
alhamdulilah diba nak abis ganti dah. diba ucap awal2 nie
sebab takut x sempat wish kat korang kan. diba juz on9 kat opis je
kerana sabtu ngn ahad diba cuti. nie pun tengah x ada kerja nak buat kan
diba nak mintak maaf kat blogger2 semua kalau diba ada buat salah
kalau diba ada tersalah cakap ke ape ke. ape2 jela yang myinggung perasaan korang
kita manusia tak lepas dari kesalahan kan.. kan..
diba sayang korang semua. jangan pulak lepas nie x nak follow blog diba lagi
rajin2 kan jejari kamu semua komen diba
and rajin2 kan tgn kamu semua tekan follow blog diba.
wah boleh lagi kan :P









2 comments:

syieda_joy said...

follow u back...
link dieyba dkt shoutbox xda la..ssh nk cr ^_^

~♥dieyba_baby♥~ said...

lar yke.. tq follow :)